EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Riga zoo part 1

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 Recently, I showed you some teaser pictures and mentioned that we spent a sunny Saturday in Latvia, Riga Zoo. Since we made quite many photos, I will put them into two post. Hopefully you like to see this kind of photos as well.

 

I liked that there animals weren´t kilometers away and you always had something to look and in the meanwhile animal cages looked pretty large. It was nice was to see these animals which we don´t have in Estonia, such as peacocks walking freely, zebras and giraffes.

Bad part was parking, which took mostly place in streets, they didn´t had proper eating place (we ate hot dogs, because they had many of these places (before leaving we found a little better place around the corner) and a part of the people from our crew missed the alcohol (cider, beer etc.) However, it would have been great to take along our picnic basket and blanket and eat our lunch somewhere under the tree.image

 
Hiljuti näitasin mõningaid pilte ja mainisin, et veetsime päikselise laupäeva Lätis, Riia loomaaias. Kuna pilte sai tehtud paras ports, veetsime seal ikkagi terve päeva ja uudistasime kõik põõsa alused läbi, siis ei hakanud ma neid kõiki siia kokku toppima, kes ikka jaksab neid korraga vaadata. Seega on esimene valik siin ja oodata on ühte veel! Loodetavasti ikka naudite vahelduseks ka selliseid pilte :)

image

Mulle meeldis, et sealses loomaaias ei olnud loomad kilomeetrite kaugusel ning koguaeg oli midagi vaadata ja samas loomade puurid väga kitsukesed ei tundunud olevat. Eriti tore oli muidugi näha selliseid loomi, keda meil siin ei ole, näiteks vabalt jalutavad paabulinnud, zebrad ja kaelkirjakud. 

Ebameeldivamaks osaks oli parkimine, mis toimus tänavate ääres peamiselt, korralikuma söögikoha puudumine (nosisime hot doge, sest neid kohti oli mitmeid ning enne lahkumist leidsime kuskilt nurga tagant ka veidike parema valikuga koha), osa seltskonnast tundis puudust ka alkoholist (ei siidrit, õlut vms seal saadaval polnud.) Tegelikkuses oleks aga olnud vahva võtta enda piknikukorv ja tekk kaasa ning mere poolsetel platsidel lõunasöök pidada.

image image

image
Scarf: H&M / light pink blouse: Zara / blouse: Lindex / jeans: Primark

image image image image image image image
Photos by me and Anu Juhken

When was the last time you visited any zoo? Which zoo was it?
Millal sa viimati loomaaias käisid ning kus, kas Tallinnas?

Don´t forget to participate in Giveaway HERE.
Ära unusta osalemast loosis, mille leiad SIIT.

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Riga zoo part 1