EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Kiire, kiire, kiire.Niimoodi iseloomustaksin ma oma mööda läinud päevakesi.Nii palju on lihtsalt teha, et ei jõua enam millegagi sammu pidada.

 

Alustame sellest, et mul on vaja ära teha 3 iseseisvat ühiskonna tööd...saan oma ajusid natukene ragistada :D

Esmaspäeval ja teisipäeval olid imad lihtsat mega mõnusad, et siis ei suutnud lihtsalt millelegi keskenduda, kuigi võiks -.- .See nädal olen ma kodus olnud, sest taaskord valutavad natukene neerud ja muud hädad...oeh.Täna käisin pisikese tiiru Tapal, et arsti juurest läbi lipata.Tagasi tulin õhtuse bussiga ja seetõttu sain ma natukene jalutada, umbes kolm kilomeetrit ja kui aus olla siis ega sellel jalutamisel pole häda midagi(ma lausa naudin seda täielikult) aga täna oli väga segav ja häiriv faktor see vastik külm tuul mis tõi lausa pisarad silma :D(mul on kombeks vesistada tuulega).

Nädalavahetusel saime me endale uue ukse ette ehk puuukse vastu vahetus klaasist, suur uks ja nüüd on eriti vahva see, et kõike aias toimuvat on võimalik pealt vaadata.Näiteks käivad meil siin puu otsas pasknäärid ja nad ei käi niisama, vaid sellepärast et tirida ja rahmeldada väikeste oksakestega...no ma ei tea äkki siis pesa jaoks, kuigi palju kergem oleks minna ja võtta kusagilt puu alt paar väikest niisama vedelevat oksa :D

Natukene aega tagasi leidsin ma endale uue lemmiku(jogurti).Selleks on Alma muah! Caffe latte koorejogurt.

Maitselt on kohe kindlasti tunda seda lattet ja mis mulle eriti selle jogurti juures meeldib ongi see koorelisus.Ta pole üleliia vedel, vaid seisabki täpselt nii lusika peal nagu sa ta sinna võtsid :)

Järgmine kuu on mul samuti väga kiire ja hõivatud, väga palju igasuguseid plaane on paika pandud ja aega on samuti vähe...need hirmsad eksamid.

Samuti on viimasel ajal tekkinud suur mure lõpukleidi pärast, sest tahaks midagi kohutavalt ilusat aga samas peaks kleit jääma elegantsema poole mitte selline...klubilik ja värvilt võiks ta kindlasti olla punane(ma jumaldan punast)

Minu taimed mis ma ettekasvama panin on juba suurust päris tublisti visanud ja kindlasti teen ma siia millalgil nende kohta eraldi teema :)

image

Viimasel ajal olen ma hakanud õhtuti jalutamas käima ja see mõjub mulle päris hästi, sest varem ma vähkresin ja visklesin voodis nii mis kole aga peale jalutuskäiku olen alati suhteliselt väsinud ja seetõttu tuleb mul uni ka kergemini peale ja rahulikum.

image

Viimasel ajal on see tegelane mulle tuppa ära eksinud.Tavaliselt ei lase ma teda kunagi oma tuppa, sest ta on nii tüütu ja ta ainult turniks igalpool.Toome näite sellest kui sa öösel magad ja järsku tunned kuidas ta tuleb ja su peal võimalikult kaua turnib ja ronib või mis veel parem, tuleb ja viskub oma karvahunnikuga sulle näkku, niiet lämbu või ära :D

Ta on ennast nii täis läinud, et ta tuleb magamistoa ukse taha ja hakkab lihtsalt täiest kõrist kräunuma ja vaikus saabub alles siis kui sa ta tuppa lased.Alguses proovib ta lihtsalt oma jõuga ukse lahti lükata aga seda ta ei suuda ja sellele järgneb kisa ja kära.

Üks hea lugu ka siia õhtusse:)

Mõnusat õhtu jätku teile :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life