EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

YU

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I would like to introduce you a whole new project called YU, where I´m included as well! It´s online magazine and web site for young people. YU helps to make yourself visibile and gives something new and interesting for all of us! We will give online magazine out every month and you can already check first two issues HERE and HERE.


image

Tahtsin ka teile tutvustada uut projekti YU, millesse ka mina kaasatud olen. Tegemist on noortele suunatud online ajakirja ja veebikeskkonnaga. YU aitab teha noortel end nähtavaks ning jagab kõike uut ning huvitavat! Iga kuu hakkame välja andma online ajakirja, esimesed kaks numbrit on juba ilmunud ning saate neid lehitseda SIIN ja SIIN.
image image  

Right now we have few of us and we write, think and try to make all of our dreams come true. Marlen, who is an make-up artist and Kristiin, who is a photographer, they started this whole project. Also, beside me, we have Liisa, who´s main area is fashion and Delis and Teele who are also Estonian bloggers and you should definitely check their blogs out!

Hetkel on projekti vedajateks kuus noort, kellel see idee pani südame kiiremini põksuma. Kirjutame, mõtleme ja teostame enda ning teiste ideid ja püüame pakkuda midagi uut ning huvitavat just noortele. Projekti algatajateks oli Marlén, kes on meigikunstnik ja Kristiin, kes on fotograaf. Lisaks on tegevuses ka Liisa, kes tegeleb moe teemadega ja Delis ning Teele, kes on tegevad samuti blogimaastikul ja vast olete neist juba ka kuulnud, kui mitte, siis kindlasti piiluge nende blogisid, mis on nimedele lingitud. image image
Lisaks toimuvad meil väga põnevad loosimised jms! Hiljuti otsisime endale uut kaanestaari ning hetkel käib hobitiimi otsing! Vaata lähemalt meie Facebooki lehelt!

Lisaks otsime hoogsalt inimesi, kes tahaksid meiega koostööd teha. Seega, kui sulle meeldib kirjutada, pildistada, meisterdada, filmida või midagi muud loomingulist teha, anna meile sellest läbi facebooki teada!

Võite julgelt jagada enda ideid ning ole kõigi uudistega kursis läbi YU blogi, facebooki, twitteri või instagrami!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!