EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Random #35: Boob Grabbing, Boner, Spit Swapping

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

So I was looking at beauty videos on YouTube and somehow I landed on First Kiss videos, they are creepy, strange, awkward and some how at times also cute. I wonder if any of the couples kissing ended up in a relationship and lived their happily ever after?

 

Vaatasin mina YouTube'st iluvideosi ja ei tea kuidas, aga maandusin First Kiss videotel, ehk siis sellistel videotel, kus võõrastel palutakse kaamera ees esimest korda suudelda ja filmitakse siis. Tegu on imelike, kuidagi veidrate ja tiba haigete, aga samas mingil määral armsate videotega. Huvitav kas mõni paar päriselt ka teineteist leidis...üllas mõttes, et nagu muinasjutuline lõpp jne?

The first one is the original and then the others are re-makes. Esimene video on originaal ja teised siis järele tehtud versioonid.

There are more videos actually, but I'm sure you can find them yourself on YouTube if you want to :D.

Loomulikult on neid videoid veel ja kel soovi veel vaadata kuidas võõrad musitavad, siis minge aga YouTube'i ja otsige "First Kiss" märksõnade abil :D.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Random #35: Boob Grabbing, Boner, Spit Swapping