EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Recipe: salmon and mushroom risotto

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I can say that everything with mushroom or salmon, is my favorite! Just like this deliscious risotto, it´s super easy and you need only four ingredients!

 

image
You ´ll need:

Rice
Salmon
Sour cream
Mushrooms

Amount of the ingredients depends how many eater you have, but lot´s of mushroom and salmon is always better than plain rice.

Boil the rice and fry the mushrooms (don´t cut them too small, you´ll loose the taste). When rice is ready, add mushrooms, sour cream and salmon, add a bit of salt and pepper and heat it up for a moment.

Võib vist öelda, et kõik toidud kus on lõhe või šampinjonid, on minu lemmik! Nii on ka selle lihtsustatud risotoga, selle tegemine on imelihtne ning peenutsemata läheb tarvis vaid nelja koostisosa!

Vaja läheb:

Riis

Lõhe

Vahukoor
ŠampinjonidKoguseid ma ei pannud, kuna see kõik oleneb sööjate arvust, kuid eks mida rohkem seeni ja kala, seda uhkem!Keeda riis ning samal ajal puhasta seened, haki parajalt suurteks tükkideks (seened tõmbavad kõvasti kokku ja muidu kaob maitse ära) ja prae kergelt läbi. Kurna riis ning sega hulka seened, kala ja vahukoor, maitsesta soola-pipraga, lase korra podisema ning ongi valmis! 
image


What is your favorite fast and easy dinner-recipe?
Mis on sinu lemmikuim kiire ja lihtne retsept õhtusöögiks?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Recipe: salmon and mushroom risotto