EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Jube vahva, et ilmad on lõpuks soojaks läinud.Meil näitas kraad täna varjus 17 kraadi, mis on juba üpris palju :)

 

Üldiselt on mul läinud hästi.Koolis on palju tegemist ja nüüd uuest nädalast algab meil jälle nädal aega sisepraktikat.Ülejärgmine nädal on meil juba eesti keele proovieksam ja ega kaugele jää ka eksam ise.Eesti keele eksami pärast ma eriti ei muretse, sest mõte on mul alati hästi jooksnud ja loodan, et jookseb ka seekord.Muret tekitab rohkem matemaatika eksam, sest nagu ma juba maininud olen siis ma pole matemaatikas just kõige tugevam.

See reede käisime me vanaemal külas ja taaskord sai palju klõpsutatud ja kindlasti toon ma mõned pildid ka teieni.Päev oli pikk, palav ja väsitav.Ära tulime me alles hilja õhtul.Eriti rõõmsaks muutis mind vanema juures kurgede nägemine :).Ühesõnaga on meil iga aasta olnud seal samas, majast umbes 50 meetri kaugusel elektriposti otsas kured(väljaarvatud ühel aastal).Ja iga aasta sügise saabudes lükkame me pesa alla, sest see võib neile õnnetult lõppeda ja seetõttu elab ka väike hirm minu sees, et nad lihtsalt annavad alla ja ei viitsi enam uut pesa ehitada aga õnneks see aasta nad siiski ehitavad selle taaskord üles.

Ükskord, umbes 9 aastat tagasi oli meil selline natukene suuremat sorti torm mis möllutas kohe päris kohutavalt ja kurepesa oli tol hetkel juba päris suur.Pesas oli 4 kure poega ja tuul lükkas selle pesa sealt elektriposti otsast alla aga seal samas alla olid kohe elektritraadid ja kaks kurepoega kukkusid kahjuks traatidesse ja leidsid sinna oma õnnetu ja kurva lõpu :(.See aasta tulevad meile õnneks sinna elektrikud kes paigaldavad maa-aluse elektrikaabli(vms.), ning seetõttu võetakse traadid sealt ära ja enam ei pea keegi vaeva nägema(meie ei pea sügisel seda kopsakat pesa alla lükkama ja kured ei pea kevadel uuesti vaeva nägema pesa ehitamisega).

Üldiselt maal juba elu käib, linnud siristavad ja teevad pesasid ning lilled ja muud taimed juba kasvavad hoogsasti :)

image
image

Pole just kõige parem kvaliteet aga pilt ise on tehtud umbes paar nädalat tagasi kui emast kurge veel kohal ei olnud.

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life