EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Sidrun ja mesi ehk vähenda komedoone kõigest 5 minutiga!

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Me kõik tahame endale ilusat ning puhast näonahka ja veel parem oleks kui need komedoonid oleksid näos võimalikult väikesed.

 

image

Mina ise isiklikult olen seda sidruni ja mee koostööd kasutanud päris mitmeid kordi aga minevikus.Hetkkel pole enam proovinud, sest nüüd on muud paljut mida katsetada ja proovida oma näonahal.

Vaja läheb:

Poolik sidrun

2 tl mett

Kõigepealt loputa oma nägu ära tavalise leige veega ja seejärel tupsuta nägu kuivaks.Seejärel võta poolik sidrun ja hõõru sellega oma nägu(Ole ettevaatlik, et sidrun kindlasti silma ei läheks, sest see hakkab kohutavalt kipitama ja valu tegema), ning kui sidruniga on nägu kaetud siis lihtsalt hoia seda paar minutit peal.Eriti lisa rõhku sinna kus on sul kõige rohkem komedoone/poore/mustpeasid ehk nina juurde ja põskedele.Kohe on tunda kuidas sidruni mahl näonaha sisse imendub ja vaikselt hakkab nahka trimmi tõmbama.Seejärel kui sidrun on ära näos kuivanud kanna näonahale laiali mesi.hoia peal umbes 5 minutit ja seejärel pese külma veega maha, ning voilaaa näonahk on pehmem ja siledam ning komedoonid on väiksemad/puhtamad ja punased laigukesed näol ei ole enam samuti nii silmatorkavad.

Sidrun on tuntud selle poolest, et ta kuivatab nahka päris tugevalt mille tõttu muutub näonahk üsna kiiresti puhtamaks.

Mesi jällegist sellepoolest, et ta niisutab nahka ja muudab näonaha pehmemaks, ning seetõttu ongi neid kahte korraga kasutada üpris tähtis.

Ma ise olen samuti proovinud ka ainult sidruniga.Vähendab poore ja vistrikke aga naha muudab tohutult kuivaks.

On teist keegi seda proovinud?Kuidas toimis? :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Sidrun ja mesi ehk vähenda komedoone kõigest 5 minutiga!