EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Wishlist #3

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Kuna kohe varsti hakkavad kätte jõudma soojad ilmad siis on minulgi soov mõne uue ja suvise asja järgi.

 

image

1)Neoon kollane õhuke pluus.Mulle tohutut meeldivad soojad värvid ja veel parem on kui nad on neoon toonides.Kohe kindlasti pean ma saama selle mõnusa õhukese lehviva pusa moodi asja enda kappi.Tellida saab selle siit LINK.Hinnaks on 2.40€-2.91€(täishinnaga, hetkel on saadaval ka soodushinnaga)või natukene üle, sest kõik oleneb kursist aga tihtipeale see kõigub päris kõvasti.Enne tellimist soovitan alati vaadata üle tagasisideme teiste tellijate poolt. 2)Armas valge lindudega kleit.Mulle endale isiklikult meeldivad linnud tohutult ja seetõttu mõtlesin soetada endale selle aasta suveks mõne riideeseme millel oleks linnud peal.Tellida saab selle siit LINK.Hinnaks on sellel 7.29€(täishind, hetkel saadaval ka soodushinnaga) 3)Geneva lilledega käekell.Ma pole kunagi suurem käekellade kandja olnud aga kui see kell mulle ette sattus siis mõtlesin kohe, et selle ma pean endale saama :).Tegemist on lihtsalt nii armsa ja ilusa käekellaga mida kaunistavad roosid või pojengid(täpselt ei saa aru).Tellida saab selle siit LINK.Hinnaks on sellel 4.06€(täishind, hetkel saadaval ka soodushinnaga). 4)Must lilledega seelik.Mulle on alati meeldinud rohkem liibuvaid kleite ja seelikuid kanda.Miks?Sellepärast, et nendega pole kunagi mingisugust muret, et kui juhtub suurem tuul tulema siis seelik on ilusti paigal ja ei kipu lendlema hakkama.Tellida saab selle siit LINK.Hinnaks on sellel 3.64€.

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Wishlist #3