EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kööginurk:Pisikesed suhkru-kaneeli palmüürid

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Pisikesed suhkru-kaneeli palmüürid

Vaja läheb:

500g Pärmi-lehttaigent

 

Suhkrut

Kaneeli

Küpsetusaeg u 10-15 min 190c juures.

1)Kõigepealt Raputa lauale natukene jahu, et taigen laua külge kinni ei jääks.Järgmiseks võta välja pärmi-lehttaigen ja rulli see suureks ristkülikuks.Mina ise ostan selle tavaliselt poest, sest kui hakata ise seda taigent tegema, võtaks see liiga kaua aega.

2)Seejärel sega piisav kogust suhkrut ja kaneeli omavahel ära ja jaota see taignale laiali.(suhkrut ja kaneeli võta just niipalju kui sulle endale sobib).Siis võta taignarull ja rulli õrnalt taignast üle, et suhkur ja kaneel tugevamalt taigna külge kinni jääksid.

3)Lõpuks hakka kõigepealt keerama alt taigent rulli, keera nii kaua kui oled jõudnud taigna keskossa ja seejärel alusta ülevalt ja keera samuti kuni keskele välja.

4)Nüüd kui kõik on tehtud lõika ära otsad, sest need jäävad koledad.Seejärel lõika ühtlase paksusega viilukesed(ära lõika liiga paksusid, sest muidu need küpsevad liiga kaua ja samas ära lõika liiga õhukesi, sest muidu nad kõrbevad ära) ja pane need plaadile, ning ahju 10-15 minutiks, 190c juures.Algse kuju pärast pole väga vaja muretseda, sest küpsedes kerkivad need piisavalt, mille tõttu muutub kuju palju ilusamaks.

image

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Kööginurk:Pisikesed suhkru-kaneeli palmüürid