EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

AVON Skin so soft skindisiac õlisprei ja kehaemulsioon

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Nagu te teate siis ühes postituses ma mainisin, et tahaks kohutavalt ära proovida Avon skin so soft skindisiac kehaemulsiooni ja õlispreid.

 

Niisiis saigi need endale muretsetud ja aega nende kasutamiseks on olnud üpris palju :)

Esmamulje oli super.Kohutavalt meeldib mulle toodete juures nende väljanägemine ehk potsikud(jäävad ju kõige ennem tavaliselt silma), armsad roosad toonid ja mõnusalt kevadise tunde tekitavad liblikad.

image

Kõigepealt tutvustan kehaemulsiooni.Pakend on väga mugav ja minu õnneks normaalse klõpsutava korgiga mida on kohutavalt kerge avada ja sulgeda nii palju kui hing ihaldab.Pakendi väljanägemine on kohutavalt armas, need roosad toonid ja liblikad.Toodet on 200ml.Toote juures meeldib mulle lõhn mis meenutab passiooni, kuid õrnalt on tunda ka alkoholi lõhna.Emulsioon ise on värvuselt valge aga kui vaadata seda päikese käes siis on näha tohutut sära ja õrna roosat tooni :)

Toodet nahale kandes levib õhus passiooni lõhn ja nahale endale jääb samuti seda sädelust, kuid millega ma rahul ei ole, on see et toode imendub üpris aeglaselt naha sisse ja seetõttu kleepub ta üpris kaua ja korjab naha külge kõik karvakesed või tolmu mis vähegi võimalik.Mis mulle antud toote puhul siiski väga meeldib on see, et kui ta on lõpuks naha sisse imendunud jääb nahk hästi sile/siidine ja mõnusalt pehme, et kohe suur rõõm on oma nahka koguaeg silitada.

Mis mulle antud toote juures meeldib:

Mugava lahendusega pakend(me kõik teame kui raske on kinni keeratavat korki peale keerata emulsioonile kui sa just oled selle määrimise oma nahale lõpetanud) mis näeb samas nii armas välja ja tekitab vaikset kevadetunnet. Siidine ja pehme nahk mis peale seda toote kasutamist  tuleb. Emulsiooni särav ja roosakas väljanägemine. Sära mis jääb mõnda aega pärast kasutamist nahale püsima(suvel päikesega oleks see lausa võrratu)

Mis mulle selle toote juures ei meeldi:

Imenduvus-Võiks natukene kiiremini naha sisse imenduda. Kleepuvus-Jääb natukene liiga kleepuv ja alles siis kaob kui emulsioon on sisse imendunud.Korjab igasugused väiksed tolmud ja karvakesed külge.

image

Nüüd on kord õlisprei käes.Õlispreid on 150ml.Pudelil ilutseb natukene läbipaistev roosakate toonidega kleebis millel on samuti liblikad peal.Õli ise on täis pisikesi ja sädelevaid kraanuleid/täpikesi ja toonilt õrn roosakas või oranzikas(ei saa täpselt aru).Pudel on mugav, pihustatav spreipudel.Imenduvus on tal väga kiire(hõõrudes) aga mis õli puhul eriti häiriv on, on see et sellel on üpris tugev alkoholi lõhn ja passiooni lõhna nagu eriti tunda polegi, kuid kui on kannatust siis mõne aja pärast see tugevam alkoholi lõhn kaob ja õrnalt jääb nahale siiski tunda natukene seda passiooni lõhna.Lõhn iseenesest eriti magus ei ole(kahju) aga siiski üpris hea kuigi võiks natukene tugevamalt nahale tunda jääda.Nahale lastes jääb õrn särav kuma, mille säravaid kraanuleid on silmaga siiski väga raske märgata.Peale kasutamist on nahk üpris sile ja õrnalt lõhnav.

Mis mulle antud toote juures meeldib:

Mugav kasutada-Spreiotsikuga kork mis laseb õli nahale üpris laialt laiali. Õli väljanägemine-Särav, särav, särav ja õrnalt roosaka/oranzika tooniga. Õrn lõhn mis pärast kasutamist nahale jääb Kiire imenduvus-Ei pea kaua aega ootamisele raiskama. Mis mulle selle toote juures ei meeldi:
Liiga tugev alkoholi lõhn mis laiali levib kui seda endale nahale lasta(õnneks see siiski hajub mõne aja pärast). Sädelust jääb nahale liiga vähe ja lõhn võiks samuti natukene tugevam olla.

On kellelgi veel nende toodetega kogemusi?Mis arvamusi need teis tekitasid?

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A AVON Skin so soft skindisiac õlisprei ja kehaemulsioon