EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My everyday skincare routine.

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I start by taking my make up off with Nivea Double effecteye make up remover.It removes even the hardest waterproof mascara.It's based by oil/water so shake well before using and you only need a little.Stings a lot when getting into the eye ,so be careful!

 

Alustan sellega ,et eelmaldan oma silmameigi Nivea kahetoimelise silmameigieemaldajaga.Sellega tuleb maha ka kõige raskemini eemaldatav veekindel tušš.Põhineb vee ja õli baasil seega tuleb korralikult loksutada.Piisab väiksest kogusest ja silma sattudes kipitab kõvasti!

image

Rest of the make up comes off with Byphasse make up removing wipes. I love the package,the cap makes it so easy to close the pack and they don't dry up.Also they are perfectly damp and removes make up well.Leaves skin moist and fresh.

Seejärel eemaldan oma ülejäänud meigi Byphasse meigieemaldusrättidega.Mulle meeldivad sellised pakendid kus pole seda kile sulgurit sest need tulevad alatihti lahti ja rätid kuivavad ära.See sulgur aga püsib korralikult kinni ja rätid on koguaeg mõnusalt niisked.Eemaldavad meigi korralikult ja tunnistan et vahest olen laisk ja võtan sellega ka tušši maha.Muidu jätab naha pehmeks ja niisutatuks.

image

I  wash my face with this black opium soap with charcoal.And it is amazing!:) It makes my skin so clean and my skin looks so much better.More info over HERE I use it three times a day and moisturizing cream is must after!

Pärast seda kui lugesin hästi palju head tagasisidet Nurme Seebi sügavpuhastava seebi kohta,pidin ma selle ka endale hankima.Paraku tol hetkel oli see juba poest otsas ja müüja soovitas samalaatset seepi ainult et mingi Itaalia firma Laboratorio Naturale oma ja ma ei pidanud pettuma.See seep on hämmastav.Nägu läheb krudisevalt puhtaks.Kasutan 3x päevas ja mu näonahk on nii palju parem:) Kuna see puhastab sügavuti siis niisutav kreem on kohustuslik pärast pesu ja kohe mõnuga. Rohkem infot saad SIIT

image
Once a week i use Oriflame Pure Skin blackhead cleaning mask. I am half way through and i have seen no results yet.It has a strong intense smell and leaves my skin soft and fresh.

Kord nädalas kasutan ma Oriflame sügavpuhastavat näomaski.Olen poole peal ja pole siiamaani mingit tulemust täheldanud.Komedoonid on ikka alles,mitte küll nii suured aga ikkagi.Tootel on tugev intensiivne lõhn.Maha pestes jääb nahk väga pehme ja värske.

image
After all this washing i use Oriflame Bio Clinic Fade Away night cream.It fades away any acne scars that i have.So far it has doen it's job well.The only thing that i don't like is the pump tube.It is so short that it doesn't get all the product out at the end.

Öökreemina kasutan ma Oriflame öist pleegitavat kreemi.Kaotab ta ära siis kõik akne armid ja siiamaani on ta oma tööd hästi teinud kui seda järjepidevalt korralikult kasutada.Tootel on selline kergelt lagritsa lõhn ja mulle isegi hakkab see vastu.Teine asi mis mulle eriti ei meeldi on see,et pumbatoru on nagu nii lühike,et mingi hetkel ei saa kreemi enam kätte.Ja siis peab mingi muu asjaga seal sees sorkima et midagi kätte saada.

When i do have pimples i use Bye Bye Blemish acne cream.It doesn't work as well as my last cream did.It takes a little more time to remove them.I think it's because you have to use it 2-3 times a day but i don't really have the time to do that.It does dry my skin.

Kui mul tekivatki vistrikud ,siis kasutan Bye Bye Blemish aknekreemi.Toode ei ole nii efektiivne kuimu eelmine aknekreem aga ajab asja ära küll.Peale tuleb seda kanda 2-3 korda päevas ja mul lihtsalt pole aega et seda niipalju peale panna,seega arvan et see on ka üks põhjustest miks tal nii kaua läheb et mu vistrikud eemaldada.Toode kuivatab nahka päris palju.

.To moist my skin,i use my Garnier Nordic Moisture Match cream.I really love that cream and full review over HERE.

Et oma nahka korralikult niisutada pärast kõiki neid kuivatavaid tooteid ,kasutan ma Garnier Nordic Moisture Match kreemi.Jube hea kreem on ja pikemalt sellest saad lugeda SIIT

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika My everyday skincare routine.