EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Bio2You Organic Eye Contour Seabuckthorn Cream

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Bio2You oli nii armas ja saatis mulle antud toote testimiseks. Sain toote ise valida, kuna mul polnud silmaümbrusnahale mõeldud kreemi, siis äratas antud toode just kõige enam tähelepanu.

 

 image

Bio2You.ee was so kind to send me this cream for testing. I could choose the product I'd like to test myself. Since I didn't have a eye cream it really catched my eye!

 

Kreem on imekaunis ja lihtsas klaasist pumppudelis (15ml), saabus ta pappkarbis ja mulliümbrikus. Pudelis on 15ml kreemi. Kreem ise on valge ja keskmiselt paksu koostisega, imendub ruttu ja ei jäta nahka rasuseks, kleepuvaks ega läikivaks. Lõhnab nagu astelpaju tooted ikka.

 

The cream comes in a really nice and simple glass bottle (15ml) with a pump, it was also in a cardboard box and really nicely put into a bubble wrap envelope. So no braking! The cream is a nice and rich, but not too thick one. It soaks into the skin really quickly and leaves it nice and moisturized, glowy and healthy looking. Not greasy, sticky or shiny! It has a typical seabuckthorn scent to it!

 

Bioaktiivsete koostisoasedga kreem lubab vähendada kortse, tugevdada ja toita nahka, niisutada ning anda pehme ja meeldiv tunne õrnale silmaümbrusnahale. Sisaldab kummelivett, muskuskibuvitsaõli, jojobaõli, sheavõid, oliiviõli ning astelpajuõli. Antud koostisosad on just ideaalsed vananevale nahale, et hoida seda särava ja tervena ning ühtlasi nooruslikuna võimalikult kaua.

 

The natural organic formulation with bio-active ingredients promises to reduce wrinkles, strengthen, nourish, moisturize and give skin a healthy and smooth feeling. It has chamomile water, rosa machota oil, jojoba and shea butter oil, olive and seabuckthorn oil in it. These are the super ingredients to nourish and give back lost moisture to aging skin, also to keep wrinkles from forming by adding moisture and nutrients to the skin.

 

Mina kasutan kreemi 1-2korda päevas. Ideaalne oleks muidugi kasutada iga päev 2korda ehk hommikul ja õhtul. Pean ütlema, et see on väga hea kreem ja kõige parem, mida mina olen proovinud. Tunnistan, et tõesti ma ei ole hirmkallitesse kreemidesse investeerinud ja pigem vaadanud, mida head odavamalt saab, leian, et selle kreemi puhul on hind, kogus ja tulemus täiesti paigas. Tegelikult tundub, et 19€ eest saab veel rohkemgi kui välja käia tuleb.

 

I use it 1-2times a day. I know it would be better to use it every day twice: morning and evening. I really like this cream, it is the best one I've used, granted I haven't used many others or not really the expensive ones. I also find that the price and effect, also the amount you get are totally in balance, actually you might even get more for the 19€ then you first think!

 

Olen täheldanud, et järjepideval kasutamisel tõesti muutub nahk mõnusalt terveks ja säravaks, on piisavalt niisutatud ja seeläbi ei ole minu mikrokortsud ka üldse nähtavad, sest tüsiseid kortse mul veel ei ole. Koostoimes kortsudevastase geelmaskiga silmadeleon tulemused muidugi veelgi paremad.

 

I do think that when regularly used it really makes lines finer and gives a glow to your skin. I know I haven't got major lines yet, but amazing that this product seems to be the one to really keep my skin looking young longer! I love, love, love their anti aging wrinkle patches for under eyes! Oh my, these really smooth out any lines, at least they did for me! Love them!

 

Minu uudishimu Bio2Youtoodete vastu on kindlasti äratatud! Suur suur aitäh Bio2You.ee- le, et Te mulle oma tooted testida andsite :)!

 

A big thanks to the Estonian Bio2You team who sent me this cream to test! For everyone else, Bio2You has also an international site www.bio2-you.com.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Bio2You Organic Eye Contour Seabuckthorn Cream