EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today´s hair conditioner

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

For some time now I have been using quite expensive hair conditioner Alterna Caviar Repair Instant Recovery. And I believe I´m ready to share my opinion of it with you.

 

Caviar is one product line of Alterna and Caviar Repair, made for strengthen and repair damaged hair, is one of the lines under Caviar range. Caviar Repair products include proteins to fight frizz and based on clinical tests reduce hair breakage by 95%. Caviar Repair range is free of parabens, sulfates, phthalates and synthetic color.
After using this conditioner approx. a month I can say that this conditioner works more like a hair masque than a conditioner. This feeling started with texture, which is very thick and creamy and continued with end result – soft and silky, moisturized hair. Conditioner leaves hair light and soft as well.

Smell of the conditioner reminds me some medical, it´s far from well-known sweet aromas, which was little bit unusual in the beginning. But it´s definitely not a bad thing, it´s just different and it won´t stay very long into your hair. Package looks nice but is inconvenient to use. Thick mass isn´t coming out of the bottle so easily, you have to squeeze it out quite strongly.
As a conclusion – yes, this conditioner is good, but if it´s equal with a good hair masque which are little bit cheaper, it´s smarter to buy something which isn´t so expensive. Also I cannot confirm claim about 95% less hair breakage – I just don´t understand is it working on my hair or not. Quite hard to prove. So next time I will buy a good hair masque and save some money for other nice things I would like to buy.

***
Umbes kuu aega või pisut enam olen kasutanud Alterna Caviar Repair Instant Recovery (tooteid leiad siit juuksepalsamit. Ostsin selle eesmärgiga testida, kas see on ikka nii hea kui seda reklaamitakse ja poemüüjad kiidavad. Mulle on jäänud mulje, et see on nõ. top-of-the-top toode juuksehoolduses. See seeria on nimelt intensiivne kahjustatud juuste taastaja ja toitja, sisaldab proteiine ning vähendab kliiniliste testide põhjal juuste murdumist 95%. Lisaks on tooted parabeenide, sulfaatide, sünteetiliste värvainetevabad, mis on suur pluss.
Olles mõnda aega palsamit kasutanud võin öelda, et see toimib pigem kui juuksemask, olles sedavõrd toitev. Palsami tekstuur on paks ja kreemine, mis on pigem maskidele omane; efekt juustele on toitev ja niisutav. Juuksed on peale kaustamist pehmed ja siidised, palsam ei jäta neid raskeks. Ehk oma tööd teeb see toode väga hästi.
Mõnevõrra huvitav on toote lõhn, mis meenutab mingit arstirohtu :) See pole muidugi paha, lihtsalt omapärane ning juustesse see lõhn väga pikaks peale pesu ei jää. Ebamugavaks pean vaid toote pakendit, mis on omapärase keeratava täiskorgiga, kuid millest palsami tiheda massi väljapressimine nõuab vähemalt minult mõningast jõudu.
Lõppkokkuvõtteks julgen öelda, et kuna see palsam töötab nagu juuksemask, eelistan tulevikus pisut soodsama hinnaga maske osta :) Lisaks ei saa ma aru, kas mu juuksed on hakanud vähem murduma või mitte,  ehk seda tootel toodud väidet on keeruline tõestada. 

Alterna Caviar Repair Instant Covery Conditioner for damage-free hair

Alterna Caviar Repair Instant Covery Conditioner for damage-free hair

Alterna Caviar Repair Instant Covery Conditioner for damage-free hair

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today´s hair conditioner