EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Writing Challenge: Day 27-29

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Näha on, et olen jube laisk olnud vahepeal jälle. Avastasin, et õleeilne postitus jäi vahele nagu ka eilne, seega kuna mul peaks olema 29. päev, siis ma nii teengi, kirjutan kolm päeva ühte postitusse!

 

image

As you can see, I actually have forgotten a lot. I, by mistake, forgot one day to write and then yesterday didn't even remember about it, so I should be on my day 29 and that's why I'm doing three days in one post.

 

Day 27: A problem that I have had? Well, since it became really an active problem today again. I don't know why certain men ask me on coffees, lunches, just out or to the restaurant. I wish I could say it so that it wouldn't offend anyone, since it is very touchy subject, but they all have a religion in common. They also have in common that they are my colleagues which makes it even harder since I don't want to offend them and I want to be able to work normally together without feeling like 'Oh God (or another name for God in this place), please let them just forget this one and not have a grudge against me!' So I don't know why I seem to be a magnet for this kind of situations. I have tried to say I don't go out (it is true, but doesn't serve the purpose in this case), they just answer 'Oh that's good!' and I'm just like, oh maaaaaaan! So a problem that I seem to continue having is that I don't know why men with a religion in common think it is totally OK to ask me (while I'm their colleague) out and push and push and push until I feel like an idiot repeating  'No not possible, no, no, no, not possible!'

 

Päev 27: Probleem, mis mul on olnud. Täna sai see just aktuaalseks taas. Vabandan juba ette ära kui keegi end puudutatuna tunneb kuidagi moodi sellest teemast, mitte kuidagi ei taha solvata kedagi, lihtsalt antud teema on minu jaoks ebamugav. Nimelt juhtus täna taas nii, et ma pidin tõdema, et teatud usku meesterahvad arvavad, et on minu kolleeegina täiesti normaalne mind restorani, kohvile või niisama välja kutsuda. Seda on juhtunud rohkem kui paar või mõni korda, et just seda usku meestöökaaslane hakkab juttu ajama ja ühtäkki kõlab kurjakuulutav küsimus "Mis sa õhtul teed?" no ja olen mina ullike alles kui olen proovinud vastata "Ma ei käi väljas, ei meeldi", lootuses, et see summutab küsimused. Tavaliselt vastavad nad selle peale hoopis "Oi see on küll hea!". Igaljuhul on väga ebameeldiv kui kolleeg nii teeb, miks ei võiks jäädagi selel juurde, et oh kust sa oled pärit ja teeme tööd edasi nüüd. Miks mul tekib alati idioodi tunne, kui korduva küsimuse/kutse peale pean kangestunult vastama "Ei, ei, ei ole võimalik, ei see pole võimalik, ei ei saa".

 

I'm really sorry if anyone is offended, but that is my honest problem. I also think that different cultures and religions don't mix well so I am totally not interested, this doesn't mean that we couldn't be totally fine as co-workers who keep their appropriate personal distance! Them asking me (I don't really know more then their names, sometimes not even that) makes me feel very uncomfortable.

 

Day 28: Something that you miss? I miss having other female colleagues around so that I actually wouldn't have lunch alone all the time. I just don't want to have lunch with a bunch of men around me. I just feel that in this place I should add that I work at a construction site and that's why there are many stares and mentions like "Oh look at that girl..." or "Oh you guys have it nice here..." and etc. Mhmhhh construction workers are a cliche in the majority.

 

Päev 28: Miski, mida igatsen. Tahaksin, et ma ei oleks ainuke meie firma naine töömaal :). Ausalt, tahaks, et oleks keegi teine veel, siis ei oleks selline üksi tunne, sest kuidagi ei kisu töömeeste seltsis pause veetma. Enamus neist tõesti on need filmidest klišeed. Noh miinus lihased ja pluss kiilanev pea ning õllekõht. Puurivad ja haiged pilgud ka lisaks! Eks neid olen normaalseid inimesi ka, aga nemad üldiselt ei hakka ju oma käitumisega silma.

 

Day 29: Goals for the next 30 days. I actually have just one kind of a goal. To do more makeup related posts as this month has been totally not makeup related :).

 

Päev 29: Eesmärgid järgnevaiks 30päevaks. Tegelikult on ainult üks, rohkem jumestusteemalisi postitusi, sest see kuu on hoopis teistmoodi olnud!

 

 

 

 

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Writing Challenge: Day 27-29