EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Writing Challenge: Day 30

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ja ongi see väljakutse rada lõpuni jõudnud. Tänavakivid, millel siia lõppu sammusin on otsas ja olen viimaks ometi kohal finišis! On käes viimane postitus selles sarjas, milleni jõudmine tõesti ei olnud lihtne alati. Unustasin vahel postitada, aga siiski ei lasknud end heidutada, vahel said mitu päeva ühte postitusse pistetud lihtsalt!

 

image

Well a road has come to an end behind me and I'm finally home :). The last day of the challnge, it was a bumpy road here. I had a couple of falls, but didn't let myself be discouraged of them and got right back and walked on!

 

 

The last day o´f the challenge I have to write about my highs and lows of the month. I'll take it as March. I actually can say that I have had one high and then my low would be not really a low but just a state of being. My high was with no doubt meeting my new relative, a lovely an pretty little girl! She is so adorable and I can't wait till the next time I'm going to wisit them! My low was just that I have felt very tired, some days also emotionally. I know that it is mostly because the lack of sleep, but oh well, thre'll come times when I can sleep enough!

 

Viimane postitus näeb ette, et kirjutaksin oma selle kuu (võtan selleks märtsikuu) madalseisud ja kõrgpunktid kirja paneksin. Päris aus olles on neid kumbagi vaid üks. Kõrgpunkt oli kahtlemata kohtumine oma uue ja väga armsa ning ilusa pisikese sugulasega- väikese kauni neiuga! Ei jaksa oodata millal neile uuesti külla lähen ja näen! Madalseis oli see, et olen koguaeg nii väsinud, mõnikord ka emotsionaalselt, aga see tuleb kõik vähestest unetundidest. Muidugi ei ole hullu, sest küll tuleb aeg kui saan magada just nii palju kui süda lustib!

 

I had such fun doing this kind of a challenge. If you would like to read all the other posts too, then klick HERE.

 

Mulle pakkus rõõmu väljakutse lõpuni teha, juhul kui keegi tahab eelmisi postitusi lugeda, siis need on leitavad SIIN.

 

Ps! If you were wondering why I put a picture of myself in the posts, then it was to symbolize that you get to know me in them :) and also I tried to find 30 or a bit less, since I am always so tired and some posts got smashed up into one, pictures.

 

Ps! Juhul kui keegi mõtleb, et mis värk nende minu piltidega on, mille igasse postitusse panin, siis minu jaoks sümboliseerivad need seda, et neist postitustest on võimalik mind natukene tundma õppida. Lisaks veel, üritasin leida 30 või mõne vähem erinevat pilti endast :).

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Writing Challenge: Day 30