EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Writing Callenge: Day 26

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane teema on, et mis mind inimese juures võlub, mis inimese minu jaosk atraktiivseks teeb. Ma ei saa tegelikult aru, kas platoonilises või romantilises mõttes, aga lähen teise variandiga edasi, sest eile oli jutuks prints valgel hobusel. Sisemised omadused, mis minu jaoks olulised on: lahkus, sõbralikkus, hea huumorimeel, tark (tore on teiselt miskit uut õppida või nõu küsida), kohalolev, edasipürgiv ja innustav, aus, truu, tundeline (aga mitte rõvedas vahukommi mõttes, ei mingeid küünlaid igalpool, lilli ma vihkan ja šokolaadi ostan ise kui isu on, liigne tunnete avaldamine avalikkuses on ka öka mu arvates ja vihkan hellitusnimede kasutamist.

Igasugused Musid, Tupsud ja Jänkud jäävad ära, sest see on täiesti nõme mu arvates!), peaks olema mu parim sõber, tugev (igas mõttes, ka otseses, sest nii hea oleks kui keegi neid raskeid asju tassida aitaks :D), viisakas, hea eeskuju, pigem tervislik (ei liigjoomist, ei suitseta ja no mingeid narkootikume ei hakka ma mainimagi!). Pealiskaudsed omadused, mis ma arvan, et mulle meeldivad: pikem kui mina (heh, pole raske, sest ma olen nii lühike :D), peab kaaluma rohkem kui mina (mulle ei meeldi end paksuna tunda!), natuke lihastoonust oleks kah kasulik (ei mingeid ülespuhutud muskleid pole vaja, aga no ma ju tahan ,et mul keegi raskeid asju tõsta aitaks, hea taks on ilmselt see, et peaks suutma nii kuni 62kg tassida ehk?), sinised silmad meeldivad mulle, aga see pole tegelikult miskit olulist, puhas peaks olema, aga see on iseenesest mõistetav. Ei teagi miskti pealiskaudset rohkem, ja puhas oli ka rohkem sisemine omadus. Prints valgel hobusel ei pea muretsema kui tal on hallid, rohelised või pruunid silmad, sest see pole tegelikult oluline. Mulle meeldivad head inimesed, aga mitte selles mõttes, et keda saab ärakasutada oma heaolu nimel, vaid lihtsalt loomuselt hea peab olema. Olen täheldanud, et kui välimus on ilus, aga sisu mädaneb, siis muutub inimene koledaks ka väljast.

image

What kind of a person attracts me? I'm not sure if it is meant in a platonic or romantic way, but let's go with the romantic way, since yesterday prince charming on a white horse was mentioned and it got me thinking. Well the deeper qualities have to be: kind, friendly, a nice sense of humour, intelligent (I think it'd be nice to learn something from each other), present, striving, true, honest, affectionate (but not in a stupid way, I'm anti too much of  PDA), my best friend, strong (both ways would be nice, sick of lifting heavy stuff by myself :D), polite, a good example, rather healthy (no smoking please and no heavy drinking, not even going to mention drugs!), not to romantic (a bit romantic is OK, but no candles all over the place, I hate flowers and I buy my own chocolate if I feel like having some, also my absolute pet peeve are nicknames like Honey Bear, Bunny and etc). Superficial qualities that I think attract me: tall (not hard to be tall next to me, since I'm so short), has to weigh more than me (I don't like feeling fat :D, I hope that's easy to to next to me too), a bit muscle tone would be nice (no bodybuilder though, since I don't really care for muscles that much, but as I said, I'm sick of lifting heavy things by myself :D), I find that I really like blue eyes, but at the end it doesn't really matter, nice fingernails (mean the shape), clean obviously, but that's more of a inner thing. I don't really know anything more at the moment. And Prince Charming does not have to be afraid that if he has brown or green or gray eyes he'll be rejected, since what really matters is on the inside of a person. I have found that a beautiful person on the out said can look pretty ugly when the inside is rotten!

 

 

 

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Writing Callenge: Day 26