EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei ! :)

Eelmine nädal saigi läbi minu välispraktika Tartus.Hindeks tuli 5 mille üle olen ma tohutult õnnelik aga kurvaks kiskus pigem see, et ma pidin Tartust ära tulema.Juba Kolmapäeval seadsin ma oma sammud kodu poole ja nagu ma olen, ülimalt emotsionaalne siis tahtis isegi nutt kurku tulla ja silmad märjaks minna.Bussipeatuses bussi oodates oli nii mõnus vaikne ilm ja mõnusalt soe tuul sasis õrnalt juustes ja paitas põski, ise aga mõtlesin, et nüüd ongi kõik ja täna olin viimast korda oma ühikatoas mis asus 5-ndal korrusel ja päike paistis aknast sisse ja täpselt minu voodisse.See selleks, sest varsti on mul plaanis niisama Tartusse jalutama ja elu nautima minna, sest kätte jõuab ju varsti Mai kuu kus alles elu algab :)

 

Ülejäänud kaks päeva(neljapäev ja reede) läksid väga kiirelt, ühesõnaga mässasin ma terved päevad enda aias ja tehtud on juba tohutult palju, kuigi sama palju on veel teha ja mässata.Mõtetes olen juba üpris palju paika pannud nt. tulevad meile maja taha aeda kindlasti maasikad( a la 10 tk.), sest see on lihtsalt armas kui keset lilli on kusagil pisike maasika peenar mis sulle mõnusalt vastu punab päikese käes.Täna alustasin oma esmast katsetust paljundada oma lemmik puud(see roosade topelt õitega puu millest ma aianurga postituses rääkisin).Nimelt ma uurisin internetist, et on võimalik puud paljundada nii kui sa võtad koti ja paned selle mulda täis ning seejärel seod selle ümber oksa ja tõmbad kõvasti kinni, siis pidavat hakkama oks juuri ajama.Kuu aja pärast on näha kas see peab paika või mitte :)

Laupäeval käisime me vanaemal külas, kuigi pidime alles järgmine nädalavahetus minema aga keegi ei suutnud oodata ja nii saigi see tee ette võetud(ja samamoodi ka järgmine laupäev).Enne vanaema juurde minekut hüppasime taaskord läbi Äntu sinijärvede juurest, et näha kas järve pealne jää on juba sulanud, jah oli.

Ma olen hakanud võtma enda trenni tegemist tõsiselt.Mulle endale tundub, et ma olen selline õnnelik kellel kasvavad lihased üpris kiiresti, sest juba on näha mul õrnalt kõhulihased ja ma olen nii õnnelik selle üle(kuigi ma olen alles nädala või paar nädalat trenni teinud).Reede õhtul sai esmakordselt jooksmas käidud, jooksin maha 3,5 km ja esimese korra kohta on see hea saavutus.Minu ülessandeks ei ole alandada kaalu, sest see on mul niigi piisavalt väike, minu ülesanne on lihastes keha mida oleks endal hea vaadata ja selle üle uhkust tunda.Selle kõigega on juurde tekkinud uued vajadused, nimelt pean ma endale muretsema uued spordi riided millega oleks mugav trenni teha aga küll ma need kusagilt välja võlun :D

Vanaema juures sai niisama ringi tuuseldatud ja paar pilti tehtud(need panen ma enda Klõps postitusse kohe varsti).Võrreldes meiega on seal juba täitsa kevad(kuigi vahemaa on ainut umbes 60 km).

Homsest on mul täpselt ainult 3 kuud veel koolis käia ja siis ongi kõik.Peale selle ootab mind homsest veel nädal aega sisepraktikat.

Ma pole eriline televiisori vaataja aga vahest arva siiski mõni saade on mida ma ootan ja vaatan, nendeks on näiteks Suletud uste taga, Kartulid ja apelsinid, Kättemaksukontor jne.Nüüd avastasin ma enda listi juurde uue lemmiku, Laula mu laulu.Käima hakkas see saade alles üleeelmine neljapäev ja mõlemal korral olen ma näinud ainult lõppu.Saates osalevad Tanel Padar, Lenna Kuurmaa, Getter Jaani, Genka, Marju Länik, Jaan Pehk ja Hardi Volmer.Teiste esitusi olen ma vaadanud järgi internetist kanal2 kodulehelt ja olgem ausad, minu suurim lemmik on Genka, sest see kuidas ta need sõnad ümber muudab aga refrääni samaks jätab on jube lahe ja veel lahedam on esitus.Praegustest esitustest meeldib mulle kõige rohkem Täna öösel, mida ta esitas Tanel Padarile.Lugu saab kuulata siit LINK .

Hetkel lõpetan ja teile saadan sinna ühe mõnusa ja sooja kallistuse ! :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life