EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Aianurk

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei, hei! :)

Milline suur rõõm ja lust on põues, et lõpuks ometi hakkavad ilmad soojemaks kiskuma.Eile alustasin oma päevakest juba hommikul kell 9.00(võib-olla seetõttu, et rähn otsustas tulla ja aknale koputada) ja kella 10.00 aeg olin juba õues ja riisusin suure rõõmuga lehti kokku.Tol hetkel ulatusid kraadid 9 kraadini aga juba kella 12.00 aeg oli õues 14 kraadi sooja...mõnus :)

 

Vahepeal kui riisuda enam ei tahtnud, tegin ma aias väikese ringkäigu.Meil on aias tohutult põõsaid ja põõsaste alla kasvab tohutult nartsisse, mis ei saa seal olles just kõige rohkem valgust ja selle tõttu õitsevad ainult mõned üksikud, ning selle tõttu ma otsustasin hakkata neid välja kaevama igalt poolt põõsaste alt kus vähegi võimalik ja nad ümber istutada kusagile peenrasse.Mõeldud, tehtud.

Juba eelmine reede ma kaevasin välja ka krookused, mis samuti just valguse puudumise tõttu õitsesid eelnevatel aastatel vähem ja sai neile otsitud palju paremate kasvutingimustega koht kui oli selleks eelnev peenar.

image

Eile õhtul nägin ma kõige rohkem vaeva vaarikatega, kuna meil on neid tohutult palju siis oli sellega natukene jamasti, riisuda oli väga raske, sest vaarika oksad/varred olid kõik puntras ja juba eeltööga tuli palju vaeva näha.Nimelt sai korjatud ära kõik vaarikate oksad mis olid kuivanud ehk harvendada sai neid tublisti ja selle tõttu pääseb sinna nüüd rohkem valgust ja päikest, mille tõttu peaks neil olema parem kasvada, ning seetõttu võib julgelt suuremat saaki oodata kui eelmine aasta :)Mulle endale isiklikult meeldib tohutult vaarika toormoos(maasikast ei hakka parem rääkimagi).

Kõik mäletavad, et paari nädala eest panin ma eelkasvama endale freesiad, hiina aedastrid ja ühe iirise(mis oli pakis juba tsipakene kasvama hakanud).Nüüd võin suure rõõmuga teatada, et kõik eeltoodud tegelased on väga suure hooga kasvama läinud, mille üle on mul muidugi kohutavalt hea meel :)

image

 Siin üleval on minu iiris, päris tublisti on enda pikkust visanud ja kui nii edasi siis selleks ajaks kui on õue istutamise aeg kätte jõudnud, on tema juba õies :D

image

Need on hiina aedastrid, see täisõie sort ja hästi suure õiega(värvuselt on helekollased või sellised mõnusad kreemjas kollakad)

image

See on freesia(kõige suurem nendest teistest, teised on veel natuke väikesed).Alguses tuli hirm kallale, sest kuulsin teistelt kui kapriisne lill see on ja seda olevat üpris raske kasvatada aga mina sain sellega hakkama, et nad endale juured alla ajaksid ja eks näis mis nendest edasi saab :)

Üldiselt on aias veel väga palju tööd, sest tuleb harvendada põõsaid, üle tuleks vaadata ja natukene kärpida õunapuid ja kõige suurem ettevõtmine oleks pookida ühte puud(kahjuks ei tule mulle ta nimi meelde).Igal juhul on tal  ilusad roosad topelt õied ja teda on meil ainult üks, kuid kahjuks ohustab seda kase oks mis tahab talle vaikselt peale vajuda aga eks näis mis saab ja kuidas saab.

Inimesed kes elavad oma majas ja maal, teile ma soovitan seda, et veetke võimalikult palju aega õues ja nautige loodust, sest pole midagi paremat kui mets täis linnulaulu ja oksadel siristavad tihased ja vindid :)

Päikest teile ! :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Aianurk