EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Trenniriided ajavad silme eest kirjuks

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Nüüd on asi seal maal, et teeks trenni, aga pole mitte midagi selga panna. Üsna hea vabandus eksole?! Tegelikult see polegi vabandus, vaid asi just nii ongi. Ma arvan, et minu riided trenni tegemiseks ei sobi. Nt jooksma ei saa ju minna dressipükstega, mille sääred on tuule käes nagu langevarjud. Niisama kodus põranda peal püherdada võib jahh igasuguste hilpudega, aga kui asi tõsisemalt ette võtta siis tuleks mõned muudatused teha.


Jalanõudega sama asi! Mul on ainult neli paari kontsata jalanõusid: kummikud, rannasandaalid, talvised matkajalatsid ja ühed tennise ja tossu vahepealsed asja. Jooksmiseks ei kõlba ükski. Arvan, et jooksmiseks peavad korralikud jooksujalanõud olema, tenniselaadsed ei aja asja ära. Ilmselt pole pikemas perspektiivis jalgadele head...

Tegelikult ma trenni varustusest ei tea mõhkugi, võite julgelt sellel alal nõu anda. Võtaks praegu siis jooksmise ette, miks peaks olema või võiks olla?
Hiljem hakkan ka lihastreeningule mõtlema. Sellest, et ma rohkem jõudu ja jaksu vajan, sain aru, kui krossirattaga sõitma hakkasin. Sõidan rajal 4-5 ringi ära ja olen omadega täiesti läbi ja pean puhkama. Lisaks on ratas üsna raske ja selle püsti hoidmine/tõstmine eeldab jõu olemasolu. Kui ma olen juba pikalt sõitnud, siis ei jõua enam ratast ka nii hästi käima lüüa, jalgadest lihtsalt lõpeb jõud otsa. Ja peale sõitmist on lihased tavaliselt kaks päeva valusad :D

Jooksmise juurde tagasi tulles arvan, et olema peaks liibuvamad riided, et tuult alla ei tõmbaks :D

image
image
Selliseid lahedaid ja motiveerivaid toppe saab nt. e-bayst:
(http://www.ebay.com/sch/Womens-Clothing-/15724/m.html?item=181344768884&pt=US_Womens_Athleticwear&var=&hash=item2a38fd9374&_ssn=tshirtpower)
(http://www.ebay.com/sch/Womens-Clothing-/15724/m.html?item=161226174213&pt=US_Womens_Tshirts&hash=item2589d42f05&_ssn=fdj1225)

image
Kõik soovitused jooksmise kohta teretulnud.
Lisaks kirjutage mis trenni Teie teete ja teha eelistate?

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Trenniriided ajavad silme eest kirjuks