EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Writing Challenge: Day 23 & 24

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olin eile jälle nii väsinud, et eilne postitus viiest atraktiivsest kuulsast mehest tuleb täna. Pilditl näete aga, et tegelt leidsin ainult kaks tegelast, keda näitlejad on kehastanud ja natuke asja üle mõeldes ei leia ma, et nad atraktiivsed oleks, ehk kukkusin haledalt läbi 23. päeva postituse tegemisel.

 

image

As you can see I'm cheating again. I was just so super tired yesterday and then I also had Finnish class, so excuses, excuses.

 

Day 23 was supposed to be all about pictures of five famous guys who I find adorable attractive, and what am I doing? Googling 'Cute Hollywood guys', that's kind of lame I believe. And I actually just found the characters adorable, Bradley Coopers one in a bit twisted way. And then I also could think of two and when I thin a bit more I don't really think they are attractive either. I don't know, it's so hard, I don't really find them attractive, because I don't know them...The characters I find nice because when I watch a movie I find things about about them. So sorry, but I failed the day 23.

 


image

Day 24 is about my favorite movie. OK, this one I think I fail too, I have many movies I like, but I don't have a favorite one.

 

Päev 24 ei ole palju pare, minu lemmikust filmist pidi postitus tulema, aga nagu mul ei olnud ka eelneval päeval miskit tarka öelda, ei ole mul ka täna. Mul pole lemmikut filmi, on palju, mis meeldivad, aga mitte lemmikut.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Writing Challenge: Day 23 & 24