EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Üle pika aja veidi juttu

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tere kallid lugejad!
Ma pole ikka päris pikalt siia midagi kirjutanud-pildistanud. Sellegi poolest on nii armas kuidas iga päev käiakse siin piilumas, kas on midagi uut juurde tulnud.

 

Praegu pole veel küll esimene aprill aga ma alustasin tervislikuma toitumisega...ilmselt paljud mõtlevad, et jälle?? :D Jahh! Ja kujutage ette, et täna on juba seitsmes päev. Nii kaugele ma polegi vist enne jõudnud :D
Nagu te teate olen ma väga suur magusa ja igasuguste kookide/saiakeste sööja. Nüüd ma olen suurendanud oma menüüs puuviljade/köögiviljade hulka ja vähendanud oluliselt magusat ja nisutooteid. Lisaks olen rohkem vett jooma hakanud. Ja kõige tipuks olen söögiaegu korrigeerinud. Nüüd ei söö enam hommikust-õhtuni kui isu tuleb, vaid kindlatel kellaaegadel. Kokku 3 söögikorda ja tavaliselt üks vahepala, mis jääb lõuna ja õhtu vahele.
Kõht on uue resiimiga nii hästi harjunud. Enam ei ole "koguaeg kõht tühi". Üldine enesetunne on ka palju parem! Tegelikult eile, kui küpsetasin juusturulle, libastusin ja sõin 5tk ära (varem oleks ma ilmselt rohkem jaksanud nahka pista) ja pärast oli halb ja raske olla. Oleksin pidanud tõesti ühega piirduma.
Küpsetamist ma armastan! Sellest ma ei loobu! Ja kui ma juba midagi küpsetan, siis natuke võiks ikka ise ka ju süüa, peab lihtsalt piiri pidama. Oma toitumise muutmisega olen ka küpsetamist piiranud, mõtlesin, et küpsetan vaid kord nädalas. Muidu siin vahepeal sai ikka iga päev mingi asi ahju pistetud. Nüüd on õhtuti nagu igav kohe :D Eks peab mingeid tervislikumaid retsepte otsima.
Ütlen kohe ära, et toitumise muutmise taga ei ole kaalu langetamine, seda ma kindlasti ei tahaks. Olen ka veidi trenni tegema hakanud, et lihast kasvatada. Aga seda on tõesti veidi... ma pole kunagi trenni tegija olnud ja iga väiksemgi jõupingutus võtab üsna läbi. Endiselt on plaan ka jooksmas käima hakata, eks näis.

Aga nüüd, et juttu mitte liiga pikaks ajada, lisan mõned pildid. Kes Instas mind jälgib, nendele on kõik pildid juba tuttavad :)

image
image
Lisaks on mu juuksed otstest veidi katki minema hakanud. Lõigata vist veel ei raatsi, aga ilmselt käin kuumakääri lõikusel mingi aeg ära.

P.S. Igasugused soovitused ja näpunäited toitumise alal on vägagi teretulnud! :)


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Üle pika aja veidi juttu