EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Writing Challenge: Day 22

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuidas olen viimnase kahe aasta jooksul muutunud? Kõige silmatorkavamad muutused: olen kaks aastat vanem, kaalus kahjuks nats juurde võtnud ning juuksevärv on muutunud. Olen enda kohta palju õppinud. Minu arusaamad on osalt muutunud. Tean, et ma olen rohkem väärt kui mõned üritavad mind end tundma panna. Tean, et minu tõekspidamised ja arusaamad mängivad rolli ja ei ole absurdsed, isegi kui leidub inimesi, kes nende peale naeravad ja maha teha üritavad.

 

image

How have I changed in the past two years? The most obvious I have gotten older. I have also gained weight (sad) and I also have changed hair color. I have also learned things about myself and my attitude towards certain things has changed. I guess that basically a person learns all the time and that is what I have done. I know that I'm worth more then some think for example. I know that my interests and opinions DO count, no matter what some might say or how down some might want and try to bring me.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Writing Challenge: Day 22