EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Monday morning!

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I started my morning by baking cinnamon rolls and let me tell you-i do not have the baking gene.The rolls looked good before but when taking them out at the oven-not so much.But they tasted good:) Plus they where super small,like only one bite size:)

Alustasin hommikut oma elu esimeste kaneelirullide küpsetamisega ja olen aru saanud ,et minus seda küpsetamisgeeni ikka pole:) Ahju minnes nägid täitsa head välja aga välja tulles olid nad ainult ühe ampsu suurused aga see tulenes vist sellest et kasutasin tavalist lehtainast mitte pärmi oma:) Aga see selleks,maitsvad olid nad ikka:)

 

image
The rest of the day i am gonna write and edit new post,watch latest episodes of The Amazing race and The walking dead.And just reax and enoy my free day:)

Ülejäänud päeva ma kavatsen valmis kirjutada ja tuunida mõned postitused,vaadata ära Pöörase seikluse ja Elavate surnute värsked osad ja lihtsalt lebotada ja nautida oma vabat päeva:)

image
image
image
image
image
image
image

How are You spending your monday?
Kuidas veedad Sina oma esmaspäeva?

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Monday morning!