EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

2014 Blogger Challenge #6: Food

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

This is my tunafish pie that I looooove!

 

image

 

Dough:

150g of margarine

240g of flour

1 egg (medium)

½ tsp of salt

Filling:

1 can of tuna fish (pieces are better than minced)

1 big tomato

1 ½ of medium onion (or just one bigger onion :P)

3tbl of mayo

1tbl of dried green spring onion (or just the amount you want, can also be fresh)

1tsp of lemon pepper

Ca 100g of grinded cheese (I used just the most regular hard cheese there is, I love a cheese that is gentle, sour and not so salty in taste for this pie)

2 eggs

100ml milk

Instructions:

Mix the warm margarine/butter with the egg and add the salt and flour. You can mold it like playdoh until it is a ball of  even pie dough. Put it into a cooler place for the time you prepare the filling.

Chop the tomato and onion. I like to mix them together  so it’s easier to place them on the dough afterwards. Then mix the tuna with the mayo, lemon pepper and spring onion. Then You beat the eggs lightly and mix the milk into the eggs. I made the mistake and added the grinded cheese. Don’t do that, it’s much easier to sprinkle the cheese over the pie and then pour the egg-milk mixture over it all.

I made the dough into pieces and placed them in the form (had put baking paper on the bottom first) and evenly distributed it. I also made little air holes with a knife into the dough. The order I placed the ingredients on the dough : tuna fish mixture, tomato & onion mix, cheese and egg-milk mixture.

Left it into the oven for 45-50minutes.

 

Eesti keelse teksti jaoks mine siia.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 2014 Blogger Challenge #6: Food