EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Blogger Challenge: Day 19 & 20

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Since I totally thought I wrote the post yesterday, but as it turned out, I wrote the post for the other challenge, I'm going to do both days at once!

Eile oli segadus, mõtlesin, et kirjutasin antud väljakutse postituse, aga näed eksisin. Täna kaks korraga siis!

 

image

 

Day 19 was about my fears. I have some, but I'm only going to share the one that I've had ever since I was little. I have feared war. I can remember I was probably like 2years old or less. I was alone at home with my mom. I was supposed to take a nap, but I didn't. My mom was asleep on the couch infront of the window and I was quietly playing in the living room when I heard the sound of a helicopter, it was nothing unusual, since there was an army base not far from us and certain type of army planes flew over our are all the time and made an awful exploding sound that scared me every time. The helicopter flew slowly and as they can, stood some time on a place up in the air over our yard, and a man with a machine gun was looking out of it. The helicopter had a mark on it that was typical to the era and the current regime. I was so afraid and hid myself between the table. I just wanted us to keep as quiet and not moving as possible, so that they wouldn't see us. I didn't know what they were looking for. It felt like forever until they flew on. After they were gone I just thought that I hope I never see war. I was so scared that I told this story to my parents as a teenager and not before.

 

Päev 19 oli ettenähtud, et kirjutan oma hirmudest, mul on neid ikka natuke, aga jagan ainult kõige suuremat, mis on mul väikesest saati olnud. Ma kartsin kohutavalt sõda. Mul on üks mälestus sellest ajast kui olin kahene. Ma pidin tegelikult koos emaga lõunauinakut tegema, aga ma mängisin vaikselt omaette elutoas kuniks ema akna ees diivanil magas. Järsku kuulsin helikopteri häält, see polnudki isenesest miskit erilist, sest mitte kaugel oli sõjaväebaas, kus olidki lennukid. Need samad lennukid lendasid tihtilugu  üle koha, kus me elasime ja ületasid helikiiruse, mille tulemusena käisid taevas alati kohutavad ja väga hirmuäratavad paugud. Tol päeval aga lendas helikopter majade kohal ja väga aeglaselt. Helikopterid saavad õhus paigal seista, nii ta tegi ka meie aia kohal ja helikopterist, millel oli tolleaegse võimu sümbol peal, vaatas välja automaadiga mees. Ma olin nii kohutavalt hirmul, et peitsin end ära laua vahesse ja piilusin sealt. Tahtsin lihtsalt, et meist kumbki ei liigutaks, sest ma ei teadnud, mida nad otsivad või miks nad seda teevad. Tundus nagu nad oleksid terve igaviku aia kohal olnud enne kui helikopter ära lendas. Ma olin täiesti kabuhirmul ja pärast kui nad olid ära lennanud suutsin vaid mõelda, et ma loodan, et mina ei näe mitte kunagi sõda. Ma rääkisin sellest oma vanematele aastaid hiljem teismelisena esimest korda.

 

Day 20 I have to write how important I think education is. As much as I'd like to say that you can be smart without a piece of paper, which you totally can, it's better to be smart with the paper, since you have many more opportunities like that and life just would be simpler.

 

Tänane teema on hariduse tähtsus ja minu arvamus. Haridus on väga oluline, tahaks öeldam uidugi, et paberitükk ei näita miskit, tark saab ka ilma selleta olla. Kahtlemata saab, aga paberiga tark olla on endale palju kasulikum. Rohkem võimalusi ja elus üks mure vähem!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Blogger Challenge: Day 19 & 20