EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

AVON foot works pehmendav palsam, Advance Techniques kuivade juukseotste seerum ja Planet spa kehakoorija

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)
Natukene on jälle aeg edasi liikunud ja aeg on tutvustada teile uusi tooteid :)


image

Kõige pealt toon ma teieni ühe uue lemmiku, selleks on Avon Foot works pehmendav palsam.Toodet on potsikus 50ml, väljanägemine on täiesti tavaline, keeratava korgiga ja plastikust potsik.Värvuselt on valge.Toode võitis kohe minu südame kui ma sellelt kaane lahti keerasin, kohe tungis mulle ninna mõnusalt värske ja õrn lavendli lõhn(lavendel on minu üks paljudest lemmikutest), ühesõnaga seda võibki nuusutama jääda.Toode on mõeldud kuivale nahale(nt. kandadele jms.)Kasutada tuleks seda puhtal ja kuival nahal(muidugi jalgadel!).Mina ise olen seda kasutanud juba 3 korda ja esmamuljed on väga head.Mul endal ei ole eriti kuiva nahka jalgadel aga samas pole mu nahk sealt ka kõige pehmem(alati võiks ju pehmem olla :) ).Toode ise on tahke(nagu palsam peabki).Kõige parem ongi seda kasutada peale pesu, kui nahk on täiesti puhas.Nüüd viskan siia hulka enda kogemused :).Minul läks palsami peale kandmisega natukene kaua aega, sest nagu ma juba mainisin on see tahke ja selle kätte saamine nõuab natukene aega, nimelt võtan seda nii, et pistan oma kolm näppu sinna potsikusse ja siis liigutan kiirelt ja ringjate liigutustega ning, selle tõttu jääb näppudele teda täpselt normaalne kogus.Jalgadele määrides on tunda õrnalt lavendli hõngu ja juba natukese aja pärast on tunda, et nahk on tunduvalt pehmem kui oli ennem.Toode imendub üllatavalt kiiresti, mis on muidugi väga suur pluss :)

Mis mulle selle toote juures meeldib:

Lõhn-No see lavendel... :) Lihtsus-Kerge lahti keerata ja armsalt lihtsa väljanägemisega potsik Pehmus mis nahale tuleb... Toimivus-Kiire imenduvus, ei pea kaua ootama et toode sisse imenduks.

image

Järgmiseks toon teieni oma ühe aegade lemmikuma toote.Mis on minu lauale leidnud oma koha juba mitu aastat.Selleks on Avon Advance Techniques kuivade juukseotste seerum kõikidele juuksetüüpidele.See toode on oma koha leidnud minu südames juba seetõttu, et ta teeb oma töö ära nii kiiresti, peale esimest korda on juba näha tulemused ehk ilusamad ja tervemad juukseotsad.Mina kui suur kuumema vee armastaja(no mitte täitsa kuuma) tapan kahjuks oma juukseid tohutult, sest teadagi kuivata kuumema poolne vesi juukseid tohutult.Mis mind sellest lootusetult jubedast olukorrast välja aitab ongi siin teie ees :)(üks neist).Toode on klaas pudelis, mis mulle tohutult meeldib(mulle meeldivad klaasist pudelid, annab tootele teise tera).Toodet on 30ml ja seda on mugav kasutada tema pumbast korgi tõttu :). Toode ise on läbipaistev ehk värvusetu ja mõnusalt õlise konsistentsiga.Tootel on mõnusalt magus lõhn, tänu millele ta juba kutsub ennast juustesse panema, sest selle lõhna jätab ta samuti juustesse mõneks ajaks.Kasutan ma teda tavaliselt peale pesu ja masseerin teda ainult juusteotstesse.Mulle piisab täiesti ühest korrast ehk tilgast mis tuleb kui pumbale vajutada.Peale kasutamist jäävad juuksed palju tervemad ja juurde jääb õrn sära(sära on alati tugevate ja tervete juuste märk).Alati enne kasutamist teen ma juuksed õrnalt niiskeks(siis pidavat õlid paremini mõjuma ja kiiremini imenduma aga kas see ka tõsi on ? seda ma ei oska öelda).Talvel kasutasin ma seda peaaegu igapäev enne välja minemist, määrisin oma juukseotstele, kuid nüüd kus ilmad on juba tunduvalt soojemaks läinud ei pea ma seda enam nii vajalikuks(nüüd sobib ka peale igat pesu).

Mis mulle selle toote juures meeldib:

 Lõhn-Mõnusalt magus ja peale kandes jääb mõneks ajaks juustessegi püsima :) Välimus-Klaas näeb alati hea välja ja see mõnus mahe roheline :) Toimivus-Kiirelt ja lihtsalt saavutad oma tervemad juusteotsad. Pump-Tänu sellele on palju kergem õli kasutada ja pihku lasta :) image image

Viimane toode mis ma täna teieni toon on Planet spa Kolumbia kohviekstraktiga kehakoorija.Mina kui suur kehakoorijate fänn olin õnnelik, et saan proovida ära midagi teistsugust.Toodet olen kasutanud juba mõned korrad ja mis mulle antud toote puhul silma jäi oli selle disain.Tema välimus ei näinud välja enam nii tavaline nagu seda on paljude kreemide tuubid, vaid üleval osas kus oleks pidanud olema sirge on mõnus kaareke mis muudab välja nägemist palju paremaks.Toodet on 200ml.Tootel on väga mugav kork, selline klõpsuga lahti käiv mitte keeratava korgiga, õnneks, sest olgem ausad lahti keeratavat korki on päris jube dušši all lahti saada kui su käed just hetkel kuivad ei ole.Toode ise on värvuselt pruun ja konsistentsilt paraja paksusega ehk ei ole liiga paks ega liiga vedel, et käest maha jookseks.Lõhnas on tunda hästi õrnalt kohvi aga on midagi tugevamat mis sellegi ära matab.Kasutada tuleb seda märjal nahal(enesest mõistetav :D), mina ise liigutan tavaliselt ringjate liigutustega üle naha.Tükikesed koorija sees on umbes liivatera suurused.Antud toote puhul panin tähele, et ta hakkab õrnalt vahutama(lahe) ja selle lõhn hajub mõnusalt mööda vannituba laiali, mis on väga tore :).Mis selle toote puhul eriti armas on, on see et ta sisaldab väikseid armsaid säravaid tükikesi mis tulevad päikese käes eriti hästi välja ehk säravad megalt :).Peale koorija kasutamist on tohutult hästi tunda, et nahk on poole pehmem kui ennem ja õrnalt jätab ta naha külge ka lõhna aga kui pesta veel duššigeeliga üle siis on see lõhn kadunud.Toodet ei pea võtma palju, aitab ka väikesest kogusest :)

Mis mulle selle toote juures meeldib:

Tuubi disain- mõnusalt kumer äär :) Toimivus-Jätab naha nii pehmeks. Sära-Tuleb eriti hästi esile päikese käes :) image image

Hetkeks lõpetan, päikest teile! :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A AVON foot works pehmendav palsam, Advance Techniques kuivade juukseotste seerum ja Planet spa kehakoorija