EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei :)

Paljud teist juba teavad, et see nädal lükkasin ma käima oma viimase praktika nädala Tartus mille üle on mul kohutavalt kurb meel aga samas tunnen enda see õrnalt pisikest rõõmu, sest lõpuks ometi saan ma varsti tagasi oma koju ja oma voodisse.Vaheaja nädal läks väga kiiresti, möödus nagu kiirrong kuigi toas eriti millegagi tegeleda polnud ja õue eriti ei kippunud.

Esmaspäeva pühendasin koristuspäevaks.Teisipäeval alustasin ma enda praktikaaruande kirjutamisega, mida ma kahjuks veel valmis ei saanud ja kus on juba 1213 sõna aga minu arust ei ole mul veel isegi mitte poolte valmis...kurb.Kohe esimese asjana ma mõtlesin, et vot see, just see viimane praktikaaruanne peab tulema tugev, väga tugev sest sellest saab minu viimane praktika aruannete kaustas ja siiamaani olen ma kõik väga hästi ja detailselt välja toonud, enda üle isegi tohutult hea meel :) Kolmapäev möödus lihtsalt rahulikult sõpradega suheldes ja aknast välja vaadates, endal peas tiirlemas mõtted, et kas tõesti see lumi jääbki sadama?.Neljapäeval oli juba tunne teine, aknast välja vaadates kippus lausa nutt kurku, sest õues lihtsalt tuiskas ja tuiskas ning esimese asjana õue minnes oligi nägu lund täis ja 'hea olla'.Reede rahunes juba ilma poolest maha ja kuna polnud juba paar nädalat ema juurest läbi jõudnud siis otsustasin bussiga külla sõita.Emaga rääkisime maast ja ilmast ning arutasime ja panime plaane paika ülejärgmiseks nädalavahetuseks.Plaan on minna vanaemale külla ja teda samuti natukene aiatöödes aidata.Nagu mul kombeks on, siis ka seekord käisin kõik toad ema pool läbi ja pildistasin õitsevaid lilli.Kõigepealt leidsin õe toast oranzi kalanhoe, mulle tohutult meeldivad selle lille õied, sest nad on nii armsad ja väikesed ning hästi tihedasti üksteise kõrval puntras. ema toast leidsin jõulukaktuse(kevadel :D) mis veel täies hoos õitses ja veel jäi mul silma ratsuritäht aga temast ma enam pilti ei tahtnud teha, sest õis oli juba natukene lössi vajunud ja arvatavasti närtsima hakanud.Kõige viimaseks leidsin ma elutoast lillat värvi hüantsindi, mis peaks tegelikult mingi aeg minema vanaema poole peendrasse.Õied olid tal natukene hõredalt aga küllap see paraneb kui ta saab peendrasse.

imageimage imageimage

 Reede õhtuks sain ma endale lõpuks treeningkava, mida järgides peaksin varsti ringi kõndima ilusate jalgadega ja kõhulihastega.Peeglisse vaadates jäin mõtlema, et keha on mul ilus ja kõik on mul olemas aga kindlasti ei teeks paha kui ma sinna peale lihased kasvataksin(mingil määral, mitte ülemäära).Kavast täiesti kinni ma praegu hoida veel ei saa, sest ma ei tea kuskohas võiks Tartus jõusaalis käia ja küllap ma kannatan ära selle nädala kuniks koju tulen ja siis asjale täiesti pühenduda saan :).Praeguseks piirdun muude harjutustega.Tänu sellele, et reedel oli õrnalt pluss kraadid ja sadas natukene vihma siis sulas öö jooksul üpris palju lund ära.Laupäeval sillerdas kogu jõust taevas päike, ilm oli tohutult soe ja lõpuks ometi sain ma minna oma aeda ja hakkata valmistuma lille hooajaks aga sellest kõigest räägin ma millalgi teises postituses :)

Eile(pühapäeval) 23.Märtsil sai mul kalluga täis lõpuks 4 aastat, 4 pikka aastat mille üle ma olen nii õnnelik ja uhke :)Rõõm on lihtsalt nii suur :)

Hetkel lõpetan ja kindlasti palju päikest teile sinna ! :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life