EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lindex Edited by Kate Hudson

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I received an invitation to Lindex new collection presentation, which has been completed in collaboration with the wonderful actress Kate Hudson. There were a lot´s of bloggers and other celebrity, which was very nice! Of course, it was nice evening also thanks toEliis Pärna performance, tasty snacks and Oriflame makeup artists.

 

image
I really enjoyed collection also, colorful and perfect pieces for spring-summer season. My biggest favorite was definitely this hot pink hat and bag, what you can see in the photos! I also bought some jewelerry, but unfortunately one of the necklace already fall apart in my arms, I was really surprised! But other two pieces are still nice and I will show you them soon!


image
Sain kutse minna piiluma Lindexi uut kollektsiooni, mis on valminud koostöös imelise näitleja Kate Hudson´iga. Üritus toimus koostöös Anne & Stiil´iga Lindexi kaupluses De La Gardie kaubamajas, kus on ühtlasi kõige laiem valik Lindexi kaupu Eestis! Kohal oli väga palju blogijaid ja teisi tuttavaid nägusid, mis oli väga vahva! Loomulikult muutis õhtu meeleolukaks ka Eliis Pärna esinemine, maitsvad suupisted ning Oriflame´i meikarid.
 

Mulle väga meeldis ka kollektsioon, mis oli sobivalt värviline ja lõbus, täpselt sobilik kevad-suviseks hooajaks! Minu suurimateks lemmikuteks oli see erk kaabu ning roosa kott, mis oleksid riietuse juures kui kirss tordil! Ostsin endale ka mõningad ehted, kuid kahjuks pudenesid ühel ilusal kaelakell ketid juba samal õhtul küljest, minu pettumus oli suur. Õnneks aga tulid minuga koju veel kaks ilusat ehet, mida näitan varsti ka teile!

image image image image image image image image image image image image image
Photos nr. 5, 7, 9 and 13 from Anne&Stiil

What do you think about Lindex new collection? Would you like to have something from that collection?

Mida arvate Lindex´i uuest kollektsioonist? Kas plaanite ka endale midagi osta?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Lindex Edited by Kate Hudson