EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Writing Challenge: Day 15

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Poolel teel finišisse! Sel korral pidin rääkima oma lemmik Tumblritest, aga probleem on selles, et mina olen nii vana, et ma ei tea päris täpselt, kes Tumblr ongi. Peaks õetütrelt küsima, tema noorem ja vilkam. Igaljuhul asendan sujuvalt Tumblri lemmik blogide ja YouTube-ga! Loodan, et on ok ;)! Ei hakka liialdama infoga ja seega kolm kummastki on piisav! Mul on palju lemmikuid, seega siin on siis osa neist.

 

image

Half way through and half to go still. This time I'm supposed to introduce you my favorite Tumlr's, but the problem is, I don't really read?, watch? Tumbler, I am not really familiar what it actually is. Gosh I'm old I guess. I have to ask my niece what it is. But instead I'm going to give you links to my favorite Blogs and YouTubers! Hope you enjoy it ;)! I'm not going to overload you with info, 3 of each is enough! I have lots of favorites, so here are a few of them.

 

image

 

image

 

image

 

image

 

 

image image

 

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Writing Challenge: Day 15