EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Wishlist:Kohustuslik soetamine!

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Täna kalendrit vaadates lõi mulle pähe taaskord, et oleks aeg hakkata kevadeks/suveks magusamaid lõhnu kappi poetama, sest mis oleks suvi nii minu kui teiste jaoks kui tuul ei kanna edasi minu magusat parfüümi ja teised ei tunneks enam seda ängistavat magusust mis minuga alati kaasas käib just nendel aastaaegadel.

 

image

Kõigepealt alustangi ma oma kõige suurema lemmikuga, tugeva šokolaadi ja magusa lõhnaga Love potion parfüümvesi...Ma olen seda endale juba 2 kuud tahtnud aga pole olnud seda viitsimist, et see ära tellida, kuid nüüd lõpuks see viitsimine saabus ja juba järgmine kuu peaks ta mul kail seisma.Avastasin selle lõhna enda jaoks eelmise aasta kevadel ja kui ma selle korgi pealt ära tõmbasin siis tundsin kohe, et minu otsingud on lõpuks lõppenud :) (see ei tähenda muidugi, et ma muid lõhnu enam ei kannaks või kasutaks). Püsivuse poole pealt on ta super, sest see lõhn kestab lihtsalt nii kaua peal.Praegu on ta saadaval ka Oriflame selle kuu kataloogist ja hinnaks on tal ainult 14.59€(tavahind on 23.90€).

Järgmiseks toon taaskord ühe oma suure lemmiku ehk AVON Naturals kehakoorija maasikaga.Taaskord on tegemist üpris magusa ja maasikalise lõhnaga tootega.Ma ei oska öelda millal see toode taaskord kataloogi ilmub aga ma loodan, et õige pea:) (hetkel täidab tema kohta minu dušširuumis AVON Naturals kehakoorija vanilliga)

Viimasteks toodeteks oleks SkinDisiac õlisprei ja kehaemulsioon.Ma täpselt ei mäleta mis lõhnaga nad olid, kuid ma mäletan seda et kui ma esimest korda testrit hõõrusin siis see lõhn mis sealt tuli oli imeliselt mõnus. Arvatavasti leiavad need tooted samuti minu kapi peale oma koha juba järgmiseks kuuks, sest praegu on AVONis pakkumine kus on kahe hind ainult 5.90€(emulsiooni tavahid 6.90€ ja õlisprei tavahind 7.20€) ja mina kasutan kohe kindlasti seda võimalust.Link toodetele LINK .

hetke seisus on kõik ja palju päikest teile ! :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Wishlist:Kohustuslik soetamine!