EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

How long does make-up last?

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Probably you don´t drink bad milk, but a many people use outdated products on their face, generally because of either ignorance or laziness. Using bad products don´t make us sick, but it could cause irritation.

 

image

Manufacturers don´t make that easy for us to find out expire date, but luckily we can get some info. I found one good page, where you can easily check many products. Also there may be different signs, symbols or letters that mean different things. For example "M" represents month and "Y" represents year. So if you find "6 M," that means the product will last up to 6 months after it has been opened. But if you find series of numbers, example - Y9475E 05/17, check out last numbers which shows that products will expire May 2017.

Overall, the validity of a make-up products :

Eye cream: 6 months

Moisturizing cream: 2 years

Foundation and concealer: 2 years

Powder: 2 years

Lipstick: 12-18 months

Mascara: 6 months

Eye liner: 12-18 months

Eye Shadows: 2 years

image

Pahaks läinud piima me ei joo, kuid väga suur osa inimesi aegunud tooteid oma näol kasutab, seda siis üldiselt kas teadmatusest või laiskusest. Nende kasutamine ei tee meid küll haigeks, kuid võib nahka ärritada ning tekitada löövet. Eriti ei ole lihtsamaks seda teinud ka tootjad, kuna üsna raske on saada täpset infot toote kehtivusaja kohta. Avastasin aga ühe hea lehekülje, kust saab väga lihtsalt kontrollida mitmete tootjate tooteid. Lisaks tasub vaadata pakendi märgistust, seal võivad olla erinevad märgid, sümbolid või tähed, mis tähendavad eri asju. Näiteks üldlevinud on "M", mis tähistab kuud ja "Y", mis tähistab aastat. Seega, kui näed pakendil "6 M", tähendab see, et toode säilib avamise järel 6 kuud. Kui aga pakendil on rida numbreid - Y9475E 05/17, siis tuleb vaadata neid viimaseid numbreid, mis näitavad, et toode kehtib kuni 2017. aasta maini. Üldiselt aga on meigitoodete kehtivusaeg selline:Silmakreem: 6 kuud
Niisutav kreem: 2 aastatJumestus- ja peitekreem: 2 aastat
Puuder: 2 aastat
Huulepulk 12-18 kuud
Ripsmetušš: 6 kuud
Silmapliiats: 12-18 kuud
Lauvärvid: 2 aastat image
Checkcosmetics website is very easy to use, but unfortunately, there aren´t many brands represented. I used face mask and eyeshadow palette by Avonfor this test.

You can find the code from the back side, just select a company and enter the code. It´s immediately clear whether the product is still valid or not. As you can see, my mask expired for a long time ago and thankfully I haven´t been using it for about the same length of time. Palette are luckily still valid for a long time and I can keep it.

Checkcosmetics lehte on väga lihtne kasutada, kuid kahjuks ei ole seal väga paljud brändid esindatud. Leidsin kapist väga kaua seisnud näokoorija ning üsna uue lauvärvi paletti, mis mõlemad on Avonilt ja seega sain neid ka kontrollida.

Kreemil on kood tagakülje serval, lihtsalt vali lehelt firmaks Avon ja sisesta kood. Seejärel on kohe selgelt näha, kas toode veel kehtib või mitte. Nagu näha, siis minu mask on juba väga kaua olnud aegunud ja õnneks ei ole ma seda umbes sama kaua ka kasutanud. Uus toode lauvärvide näol aga õnneks kehtib veel tükk aega ja see jäi mu sahtlisse alles.

image image image image image


How do you know when your products will expire?

Kuidas sina aru saad, kas toode veel "peab vastu" või mitte?

 

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli How long does make-up last?