EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite Estonian blogs

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Just recently I made a post about my favorite international blogs, you can find them HERE and HERE. Now it´s time to introduce you some of my favorite Estonian blogs! Alles hiljuti tõin teieni enda lemmikud välismaised blogid, mida näete SIIT ja SIIT. Kuna mitmed lugejad küsisid ning ka minu jälgijatest on väga suur osa välismaalased, siis otsustasin teha postituse ka enda lemmikutest Eesti blogidest. Loodetavasti olete kõigist neist toredatest blogijatest juba kuulnud, kuid sellest hoolimata naudite postitust!

image

Kerti is probably one of the most creative, original and artistic blogger from Estonia, at least among the more widely-known bloggers. Her posts are like made from sugar and cotton candy, even rainy Iceland or foggy Estonia looks like wonderland through her blog! She is truly photogenic and her pictures always looks very unique, probably every reader asks:"How is she doing this?!"

Ilmselt on Kerti üks kõige loomingulisem, omanäolisem ja kunstilisem blogija Eestist, vähemalt laiemalt tuntud tegijate seas küll. Tema postitused õhkuvad alati mannavahust ning suhkrusiirupist, isegi vihmase islandi või uduse Tartu suudab ta muuta muinasjutuliseks! Ta on tõeliselt fotogeeniline ning oma pildid töötleb ta alati väga omanäoliseks, arvatavasti ei puudu pilti, mille peale lugejaid ei küsiks:"Kuidas ta seda teeb?!"
image


Lately I´m increasingly fascinated by Anna Elisabeth's blog, because the content, the quality and the images have made a very big step forward and for me it's the most attractive thing about good blog. I personally have nothing against ads and sponsored posts (as long as the ads don´t jump on the screen hundred times and isn´t the main thing on the blog), but Anna chooses her partners very carefully and thanks to that her blog is not so mainstream. She has quite a classic, simple and black-white-gray toned style, but still she looks unique and beautiful!

Iga postitusega olen järjest enam lummatud Anna Elisabethi blogist, kuna just viimasel ajal on sisu, pildid ja kvaliteet teinud väga suure sammu edasi ning minu jaoks ongi see kõige ahvatlevam. Mul isiklikult ei ole midagi reklaamide ja sponsoreeritud blogide vastu (nii kaua kuni reklaamid ei hüppa sajas aknas ekraanile ega ole põhiliseks sisuks), kuid Anna valib enda partnereid väga hoolega ning see läbi erineb ta ka massist. Tal on üsna klassikaline, lihtne ning musta-valge-halli toonis stiil, kuid siiski suudab ta silma jääda ja kaunis välja näha!

image I don´t follow many food or recipe blog, but I know few and this one proudly holds the first place. Ragne blog is once again filled with attracted and lovely photographs that definitely deserve separate attention. I also have discovered many of exciting and interesting recipes, but unfortunately she writes only in estonian, so you can use google translate or just enjoy the photos. Or just try to study our language.

Ma ei ole just suur toidu- või kokandusblogide jälgija, kuid mõni ikka on lugemislistis ning üks hoiab uhkelt esikohta! Ragne blogi on mind eeldatavasti taaskord köitnud just kaunite fotode tõttu, mis väärivad kohe kindlasti eraldi tähelepanu. Tänu silmailule olen avastanud ka mitmeid põnevaid ning kõhtu korisema panevaid retsepte, mida nädalavahetusti katsetada saab.  



image Teele is lovely and a nice girl from Pärnu, whose blog catched my eye with beautiful and high-quality photographs. She seems to have a bottomless wardrobe and thanks to that we can see a lot of pictures of outfits and they always looks great! Teele on vahva ning kena neiu Pärnust, kelle blogi jäi esmalt silma just kaunite ja kvaliteetsete fotode tõttu. Tal tundub olevat põhjatu riidekapp, tänu millele näeme väga palju riietuse pilte, mida ei ole vast kunagi liiga palju.  image behindthescenesprgirl.netActually, at first my big favorite was Aljona previous blog called Oh, I 'm so obsessed, but now she have a new blog., Unfortunately I have to admit that I follow that blog slightly less. However, it' s also among my favorites, thanks to her blog we can see a lot of behind the scenes info, which is quite exciting!Tegelikult oli minu kindel lemmik Aljona eelmine blogi Oh, I' m so obsessed, kuid nüüd on palju uut ning kahjuks pean tõdema, et uut blogi jälgin ma veidi väiksema innuga. Küll aga on siiski ka see minu lemmikute seas, blogis on näha palju telgitagust ning tavainimsele nähtamatut elu, mis on üpriski põnev!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Favorite Estonian blogs