EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Writing Challenge: Day 13

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

A place I would like to move or visit. I'm not much of a traveller, but I'd like to see big citis like London, Athens, Paris, New York, LA and ect. I don't really dream of any place to visit, but I'd be happy to visit cool places if I could. I would like to live in a city and some place that I find so comfy and lovely. I do love the city I live currently, but I don't feel like I'm going to stay living here forever.

 

image

 Koht mida tahaksin külastada või kus tahaksin elada on teemaks täna. Ma pole päris kindlasti eriti hea turist ja reisija, aga ma tahaksin näha suuri linnu nagu New York, London, Ateena, Pariis, LA jne. Päris aus olla, siis ma ei unista mitte ühestki kohast, kuhu tahaks minna, aga muidugi oleks mul hea meel võimaluse korral lahedaid kohti külastada. Elada tahan ma suures linnas, praegune sobib ka, aga ma ei tunne, et jääksin siia igavesti elama.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Writing Challenge: Day 13