EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei ! :)

Kui eelmine nädalavahetus võisin hüppata õnnest lakke, siis see nädalavahetus oleks võinud silmad peast nutta.Reedel koju jõudes oli mul muidugi palju plaane, et lähen laupäeva hommikul õue ja hakkan seal riisuma ja peenraid läbi kaevama.Plaan muutus peagi kui ma hommikul ärkasin ja aknast välja vaatasin, kust laiutas vastu piisavalt suur lumevaip, et mu lootustele ja plaanidele kriips peale tõmmata.Põhimõtteliselt sai pool laupäevast lihtsalt laiselda, sest muud ei olnud teha.

Õhtu saabudes läksime me külla mu kallikese vennale kellel sündis aasta alguses pisikene tütar ja senimaani polnud me teda kordagi näinud.Väike-maarasse sõit oli kohutav, tuiskas ja mitte midagi ei näinud ja kodunt saime välja väga vaevaliselt, sest ka meie kodutee oli täiesti täis tuisanud ja kahjuks ei liikuud veel sahkasid ka ringi kes oleks need teed sellest jubedast sopast puhtaks lükanud.

Järgmisel hommikul ärkasin ma juba kell 7.05, kuna see diivanvoodi oli üpris ebamugav ja kõva aga kannatasime välja ja hommiku muutiski paremaks see, et nägimegi ära pisikese piiga kes on lihtsalt tohutult armas(õhtul jäi nägemata, sest kui meie sinna jõudsime siis ta juba magas ja üles äratada teda ei tahtnud).Pühapäeval lõunapaiku teele asudes ei olnud ilmastikuga mingisuguseid muutuseid toimunud, ikka tuiskas ja sadas, ning teed olid seda vastikut soppa täis.Rakveresse jõudes jäi meile tee peale Bauhof ja muidugi pidin ma sinna minema tuuseldama, sest uudishimu oli suur selle üle, et kas sinna on juba tulnud juurde uusi lillesibulaid või mitte? Minu õnneks oli ja mis ma seal kaasa krabasin saate teada minu järgmises aianurga postituses :) Peale seda kui olime Bauhofis oma seiklemised ära seigelnud suundusime K-rauta aga sealt ei leidnud ma midagi huvitavat peale lillekasti, ning kuna me juba Põhjakeskuses olime siis lipsasime läbi Home4you'st.Home4you's oli päris palju soodukaid, näiteks olid kõik lillepotid tavahinnast -50% mis oli küll väga lahe aga kahjuks ei leidnud mina sealt mitte ühtegi sellist mis mulle meeldinud oleks ja üleüldse oli valik väga imal ja väike(võib-olla sellepärast, et suurem osa oli juba ära ostetud).Tuuseldamised olid tuuselatud ja kodutee võis taas ette võtta.Lõpuks kui me hakkasime koju jõudma oli keegi tark(sahaga)  meie kodutee kinni lükkanud, tubli! Sellele järgnes muidugi pisike ja kiire kaevamine(õnneks oli lumi kerge ja aega ei läinud kaua) ja kui see oli seljataha jäetud siis võisime õnnelikult taaskord oma armsa kodu ette sõita(õnneks jõudsime ilusti, missest et auto põhi kraapis lund), ning mõne aja pärast otsustas isegi sahaonu meie tee lahti lükkata :D.

Hetkel on meil õues -4 kraadi(kohutav), hommikul oli -8 kraadi(veel hullem) aga õnneks on temperatuur natukene langenud ja ma südamest loodan, et juba täna tõmbab plussi ära :) Sest no tõesti, need jääpurikad ja paks lumevaip ei paku enam mingit rõõmu.

image

Läbi sai minu eelviimane praktika nädal ja nüüd olen nädal aega vaheajal kodus, ning siis lükkan käima oma viimase nädala Tartus.Mul on kohutavalt kahju, et see läbi saab aga samas see mis mu meele rõõmsaks teeb on see, et mul lõppeb juba 3 kuu pärast kool, saab läbi minu kolm aastat ja see on läinud tegelikult tohutul kiirusel ja lõpuks ometi saan ma kätte oma hariduse ja kui hästi läheb siis lähen ennast veel täiendamagi :)

Praeguseks on kõik ja palju päikest teile ! :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life