EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Avon cosmetics

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I got a package from Avon Cosmetics and now I will show you what kind of cosmetic I got. Obviously I would like to make my readers happy as well, so I will some of the products from the package to my reader, giveaway is coming up soon! Sain Avon´ilt pakikese igasugu hea ja paremaga ning räägin nüüd veidi saadud kosmeetikast lähemalt. Muidugi ei taha ma ka enda lugejaid unustada ning panin ühe osa saadud pakist kõrvale, et teha teile üsna peagi üks pisike kingiloos!

 

image


image

Ultra color absolute lipstick - 5.29€

I was happy when I found this lovely lipstick in color fresh fig, I like this fresh color and moisturizing effect. It´s kind of red color with a touch of pink. Thanks to ingredients it´s really moisturizing and for my surprise it lasts for quite a long time. Also big bonus is the smell of this product, it smells like fresh berries and is kind of sweet.

Ultra color absolute huulepulk - 5.29€
Õnneks leidsin pakist kohe ühe rõõmsalt rõõsa Ultra color Absolute huulepulga toonis fresh fig, mis mulle meeldib enda värske tooni ning niisutava koositse tõttu. Tegu on punase huulepulgaga, milles on justkui õrnalt roosat sees. Tänu niisutavale koostisele ei kuivata see huuli ning minu üllatuseks püsib ka üsna kaua peal. Lisaks meeldib mulle väga selle suvine ja magusalt marjane lõhn.

image image
CC-cream - 5.49€
It was my first time to try out CC-cream and I must say that I´m a bit dissapointed. I know that it shouldn´t cover much but I must say that for that I didn´t see almost any difference. I got cream in natural beige and even now it´s a bit too light for my skin, I would wear something light in summer time but then it will be very light for me. I must say that if I would have a very clear skin I would wear it because of it´s 20SPF, but right now I prefer something else.

CC-kreem - 5.49€
See on minu esimene katsetus CC-kreemiga ning kahjuks pean ütlema, et olen väga pettunud. Tean, et sellistelt toodetelt ei tasu oodata head katvust, kuid ma ei näinud seda nahale kandes absoluutselt mingit erinevust. Minu kreemi toon on naturaalne beež ning isegi praegu on see veidi liialt hele mu naha jaoks, kannaksin sellist kerget toonivat kreemi meeleldi suvel, kuid siis on toon kindlasti täiesti vale. Kui mul oleks täiesti klaar näonahk, kannaksin seda kaitseks, kuna ta sisaldab SPF20, kuid hetkel eelistan küll teisi tooteid.

image image
Eyeshadows - 5.59€
I got a eyeshadows called dramatic purple and I have to admit that I love purple color! It´s not my first choice for eye make-up, but I still like the colors. After first apply I was surprised of the pigment. Both of the purple colors are nicely pigmented and the look really lovely on the skin but white is practically invisible, you can see only sparkle.

Lauvärvid - 5.59€
Minu palett on toonis dramatic purple ning hoolimata sellest, et ma ei vali just esimesena meigi jaoks lillasid toone, meeldib mulle see värv väga. Esimese kasutuskorra järel olin üllatunud nii positiivselt kui ka negatiivselt. Mõlemad lillad toonid on väga hea pigmendiga ja jäävad ilusad, kuid valge oleks nagu olematu, järgi jääb vaid õrn sädelus. Sellest on väga kahju, kuna lootsin, et tegemist on ilusa heleda ja sätendava värviga, kuid pidin pettuma.

image image

Blush with marble effect - 8.99€
This is perfect product for summer, so you could bright your cheeks up! Thanks to different colors and little shine it looks really lovely. I really like how this product feels, it´s like little box filled up with luxurious secrets.


Marmorefektiga põsepuna - 8.99€
Siin on aga tegemist perfektse abivahendiga suveks, et lüüa põsed päikese käes mänglema. Tänu mitmetele toonidele ja õrnale helgile jääb see põsepuna nahale väga kaunilt ja justkui mitmetasandiliselt sätendama. Mulle meeldib, et koostis on väga pehme ja siidine, pisike karbike peidab endas kübeke luksust.

image image

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Review: Avon cosmetics