EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Aianurk:Valmistumine kevadeks :)

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei :)

Eks me kõik oleme juba seda mõnusat sooja õues jalutades tunnetanud.Minu lemmik aastaajaks on muutunud kevad juba ainuüksi sellepärast, et siis saab hakata aias mässama, ooo need vahvad aiatööd :)

 

See aasta olen ma ennast eriti karmilt ette seadnud, sest tuleb palju kaevamist ja üldse väga suuri ümberkorraldusi. Aed on ju siiski esimene asi mis inimestele silma jääb külla tulles.Minu tänavused plaanid on kaevata paar lillepeenart läbi(mõni lillepeenar tuleb veel juurdegi kaevata), vaarikates asetseb suur kaos mis tuleks sealt kiiremas korras ära eemaldada(ühesõnaga on vaarikapõõsad tohutult suureks ja laiaks läinud, tuleb natukene kärpida ja ilusti kuhugi kepi külge kokku õrnalt siduda), mõned põõsakesed tuleks maha võtta ja täiesti välja kaevata ja tagatipuks tuleks panna aeda kasvama palju uusi lilli(nii vahva), ning kindlasti hakkame me vaikselt oma aiakest muutma dekoratiivselt.Need kes mu blogi on algusest peale lugenud, teavad kui kirglik lillede armastaja ma olen(uhkusega kutsun ennast rohenäpuks :D).Eelmine reede kui sai läbi lippatud Konsumist jäid mulle silma mega ilusad gladioolid ja nagu te juba teate siis need on mu suurimad lemmikud ja ei puudu ka minu aiast.Kohe sai need visatud muidugi ostukorvi, pakis on 7 ilusat üpris küpset gladiooli sibulat ja hind oli neil kõigest 2.35€.Värvuselt on nad tumeroosad ja tolmukate juurest peaksid olema kollased.Kasvavad kuni 120cm kõrguseks(ma jumaldan nende suuri õisi).

image

See ei ole veel kõik :) Veel sokutasin ma korvi Hiina aedastri seemned.Need on üheaastased, kasvavad kuni 50cm kõrguseks ja juba järgmisest kuust saan ma nendega hakkata mässama(külvikasti).Ausalt öeldes pole ma siiamaani veel kordagi kasvatanud astreid aga üldiselt on üldse väga lahe minna lihtsalt õue sealt lõigata mõned lilled ja siis sünnipäevalisele kinkida.

image

Just natukene aega tagasi käisin ma õues jalutamas ja päikest nautimas kui järsku jäi mulle silma peenral asetsev tulp mis on juba kasvu hoogu sattunud(ei tea kus need teised on?) mis on taaskord väga lahe.Ma mäletan väga hästi, et eelmine aasta võtsin ma vastu otsuse proovida kasvatada tulpe toas.Niisiis paningi ma tulbisibulad ilusasti lillepottidesse lootuses, et nad kasvama hakkaksid.Ei läinudki kaua aega kui tulbid juba väljas olid ja kui ma õigesti mäletan siis samal ajal nad juba õitsesid.

Ma olen eluaeg armastanud elu maal, sest just kevad on see aeg mis on kõige ilusam just maal, pole midagi paremat kui minna õue jalutama või siis lihtsalt kuhugi seisma ja kuulata seda mõnusat vaikust ja erinevate lindude laulu, ise tõmmates värsket õhku sõõmu ja nautida seda hetke :)

See aasta tahaks kindlasti leida oma aeda kasvukoha lavendlitele, sest see on super kui nende tugev lõhn õrna tuulega aeda lihtsalt laiali valgub(ja samas on see nii rahustav).Plaanis on mul panna kasvama seemnest üks sidrunipuu(samuti üks tohutult tugeva lõhnaga taim ja armsate valgete õitega), ploomipuu, õunapuu ja kindlasti ka üks kirsipuu(sest ma jumaldan kirsse, kuigi siis tuleb mõni aasta oodata ennem kui vilju saab).

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A Aianurk:Valmistumine kevadeks :)