EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New 07.03

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei :)
Üle pika aja julgesin teha taaskord tellimuse Oriflamest ja julguse võtsin kokku seetõttu, et nägin seal ahvatlevat pakkumist.Nimelt teavad teist paljud, et ma jumaldan magusaid lõhnu(ma olen neist vist lausa sõltuvuses) ja ükskord kataloogi sirvides jäi mulle silma Delicious moments vannivaht mis lõhnab maasikate ja valge šokolaadi järgi...mmmmm mõnuz :) Ja niisiis tegingi enda tellimuse ära :) Ma tellisin endale sealt:Delicious moments vannivaht, 750 ml, 3.99€ Essentials multivitamiinide kompleksi ja aprikoosiekstraktiga kooriv pesemisgeel, 100 ml, 2.19€ Nature secrets nisu ja kookosega kuum õli kuivadele ja kahjustatud juustele, 15 ml, 1.29€ Sellest nimekirjast on mulle tundmatud kaks esimest toodet, kuid selle kuuma õliga olen ma juba ammu vana sõber, sest no ütleme ausalt ma pole veel ühtegi nii head õli kusagilt mujalt leidnud mis jätaks juuksed nii pehmeks ja armsalt siidiseks ning pealekauba annab ta juustele natukene tervema väljanägemise :)


Kindlasti jõuab lähiajal teieni ülevaade nendest toodetest kuid praeguseks hetkeks ma lõpetan nendega siinkohal :) image

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A New 07.03