EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei, hei :)

Nädalad on jooksnud kiiresti ja nii sai siis eilsest käima lükkatud minu eelviimane praktika nädal, selle üle on mul muidugi kohutavalt kahju, sest mulle nii meeldib siin Tartus :(.

 

Viimane nädalavahetus jooksis nagu vesi läbi sõrmede(jube ruttu sai läbi), kuna tegemist ja käimist oli palju.Reedel sai niisama mööda poode tuuseldatud ja laupäeval lükkasime oma nädalavahetuse käima juba kell 8.30.Hommikul tõustes liikusime kohe vaikselt tapa poole, kust me korjasime peale minu pere, et liikuda edasi vanaema poole(sünnipäevale, eelmisest nädalavahetusest nihutati ta nüüd sellele mis oli) aga kuna sõit oli läbi Väike-maarja siis ei pidanud paljuks lippata läbi Äntu sinijärve äärest.Käisin seal teist korda oma elus, eelmine kord käisin seal umbes 4 aastat tagasi.Järv on tohutult ilus ja armas oma megapuhta ja läbipaistva vee tõttu mis sillerdab vastu armsalt roheka tooniga :).Järve ümber on ka matkarada mida mööda saab siis mõnusalt jalutada.Kui keegi juhtub sattuma sinnakanti siis kindlasti soovitan seal ära käia, see jääb Väike-maarjast Tartu poole umbes 3-4 km.Pool järvest oli küll seekord jääs aga teinepool oli täiesti puhas :)

image  Parklas on võimalus uurida kaarti millele on märgitud matkarada ja kõik muu huvitav :)
image

Kui järv oli külastatud jätkasime oma teed vanaema poole.Vanaema sünnipäev läks rahulikult(süüa oli palju, nagu vanaemadel ikka kombeks siis ka on meie omal see komme, et kas mahub või ei mahu aga sööma sa pead:D).Millest mul kahju oli, oli see et ma ei jõudnud kordagi välja ümbrust pildistama ja imetlema, on ju ikkagist kevad ja loodus hakkab vaikselt igalpool tõusma(mina isiklikult ootan juba mai kuud, sest siis on loodus minu arvates siin Eestimaal kõige ilusam, värvid kõige erksamad).

Õhtused tuuled puhusid meid edasi mu kullakese venna sünnipäevale, Tagasi Väike-maarjasse.See sünnipäev ei olnud muidugi nii rahulik kui oli vanaema oma aga sellegi poolest väga lõbus, tutvusin uute inimestega ja kõik oli väga tore :) Kuna laupäeval oli naistepäev siis jõudsid ka minu valdusesse 3 imeilusat pika varrega valget roosi(ja need õied :)), mõned kõrvarõnga paarid mille ma võisin ise endale välja valida, üks suur mõnus valge šokolaad(vahvli ja juustukoogiga, mis on nüüd ka mu uus lemmik) ja lõhnaküünal :).

Pühapäeval põõnasin kaua, isegi liiga kaua(kella poole 12ni) ja ülesse tõustes mõtlesin, et kuna minek on järgmine päev Tartusse siis võiks jalutama minna, mina kes ma armastan jalutuskäike valisin selleks armsaks kohaks kohe Käsmu (minu teada, tuntud lemmikkoht) ja kuna õues oli veel nii soe ja ilus ilm, päike paistis ja tuult põhiliselt polnud ollagi, siis miks mitte? Kui me Käsmu jõudsime ja autost välja astusime siis esimene asi mis õrnalt põske paitas oligi see mõnus õrnalt soe tuul mille käes ei hakanud isegi külm.Automaatselt alustasime me oma jalutusäiku täpselt sama teed/rada pidi nagu alati.Tuju oli mega, paremat ei oleks tahtnud soovidagi, sest see kõik oli minu jaoks lihtsalt nii super :) Mere äär oli natukene jääs aga arvatavasti enam mitte kauaks, sai visatud ka oma selle aasta esimesed lutsud(rekord oli 3, hmmm ... -.-).Mere ääres leidus rekordiliselt palju väikseid karbikesi, mis on muidugi väga lahe, sest ära minnes olid mul taskud neid pungil täis, kuna nendega saab väga palju ette võtta nt. on jube lahe nendega lillepotte kaunistada ja selleks läheb vaja ainult merikarpe ja kuuma liimi, ning võid fantaasial lasta lennata.Jalutades märkasime ka seda, et tagasi on juba jõudnud luiged(väga lahe).Pika peale kadus kahjuks päike pilve taha aga ma ei lasknud sellel ennast häirida :)

image
image
image
image
image

Vahepeal tuli ka seda ette, et pidime käima korraks Tallinnas, kuhu kadus siis oma korda umbes2-3 tunnikest ja kui koju jõudsime mõtlesime, et võiks veel korra mere ääres käia aga seekord võiks tee ette võtta Mustojale.Mustoja on mega koht aga sinna sõitmiseks kulub natukene rohkem aega juba selletõttu, et mere äärde jõudmiseks tuleb sõita 4km läbi metsa mille vahel jookseb vallatu ja auklik kruusatee :D Mets mis sinna minnes tee peale jääb on päris hirmus(minu jaoks) kuna tegemist on tiheda kuusemetsaga siis on seal väga pime ja üldse on see koht üpris üksik, ainult mõni üksik majake jääb peale mõisa tee peale aga looduse poolest on seal WOW, sest terve selle tee mis sa 4km sõidad mere poole, on seal tee kõrval umbes 4 meetrit allpool jõgi mis jookseb sinuga kaasa.Kui me lõpuks Mustojale jõudsime oli seal juba kahjuks suht pime, ainult päike piilus õrnalt tagasi.Tuul oli mega ja meri oli rahutu ja sellest kui külm tuul oli ei hakka rääkimagi :D.Üldiselt oli väga ettevõtlik nädalavahetus ja kindlasti tuleb neid veel :)

image

Päikest! :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life