EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Outfit: Sheinside 08.03

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sel nädalal jõudis minuni Sheinside pakk, mida olin pidanud väga-väga kaua ootama. Aeg venis lausa üle kuu, Hiina uusaasta pidustuste tõttu, niiet kui keegi sel ajal midagi Hiinast tellis, siis peaks ka teil pakk üsna pea kohale jõudma :)

 

image

Sall - Reserved - 4.90 eur

Teksad - Buduaari turg - 16 eur

DC tennised - kingitus

Kõrvarõngad - Buduaari turg - 2 eur

Prillid - New Yorker - 4.95 eur

image

Jope on väga suur ja mõnus. Minu jaoks ehk natukene liiga suur, aga kahjuks ongi see jope ainult "one size", seega ega mul midagi üle jäänudki. Selle suuruse reguleerimiseks on jope keskel pael, mille abil saab seda natukene parajamaks timmida. Niisamuti on pael ka jope alumises ääres. Kahjuks kipuvad lahti tulema külgmised trukid, nagu on ka pildil näha. Usun, et kui paar õmblust läbi teha või truki vahele liimi panna, peaks mure lahenema. 

image

Ohh ja kapuuts on kindlasti üks minu lemmikumaid asju kogu asja juures üldse. See on lai ja ei lase tuulel kaela peale puhuda, sest see on niivõrd suur ja soe, et tõmbab kõik külma enda sisse :) Karv on pehme ja kvaliteetne ning kapuuts on seest kaetud pehme, lambavilla meenutava riidega. Sama riie on soojustuseks kasutatud ka seespool ehk siis voodrina. 

image

Ja nüüd pildike minu armsast naistepäeva/aastapäeva kingist, sest meil Tristaniga täitus naistepäeval 2 aastat! :)

image

Mõnusat teisipäeva jätku ja osalege ka Itely Hairfashion kingiloosis! 

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Outfit: Sheinside 08.03