EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

pildistama Kairi ja Lenneliga

Postitas blogisse: Chelly's
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Loodan, et teil kõigil on olnud mõnus aeg, sest minu oma libiseb lausa nähtamatult sõrmede vahelt läbi. :)
Nüüd on aga viimane aeg härjal sarvist haarata ning üks korralik postitus maha pidada. :)
Aitäh nendele armsatele lugejatele, kes on mulle vahepeal kirjutanud ning ükskõik millisel moel minu tegemiste vastu huvi tundnud. :)

 

Selles postituses räägin lähemalt ühest lahedast kogemusest ja ägedast käigust jumestaja Lenneli Noobeli (LINK) ning fotograaf Kairi Naha (LINK) juures.
Naised on koos tegutsenud juba pikka aega ning Lennelil on Tartus (Vaksali 17a) stuudio, milleni jõudmisest ta teile meiki tehes lahkesti räägib. :)


Minu jaoks on sellesama blogi idee sündimise hetkest fotograafia tähtsus üüratul määral kasvanud.
Kvaliteetsed ning lihtsad pildid annavad ükskõik mille illustreerimisel nii palju juurde ja hea on omada pilte erinevatest hetkedest ja aegadest, mis ilma nendeta võivad sootuks kuskile ajusoppi tolmu alla jääda ning seda me ju ometi ei taha. :)
Lisaks ilusatele piltidele annab ennast poputada laskmine hea tunde ning kasvõi näpuotsaga enesekindlust. :) image
Ma olen harjunud oma blogi asju ise ajama, pildid ise tegema ning töötlema ja kõik vajalikud look'id ise kokku panema. Seekord olin ma sootuks tundmatus rollis, kus kõik selle tegid ära teised osavad käed. :)

image
Lenneli ja Kairi on mõlemad suurepärased inimesed ja hetkest, mil stuudiosse jala tõstsin, oli mul tunne nagu oleksin nendega aastaid tuttav olnud - nii kodune, nii soe. :)  Mõlemad naised teevad oma tööd hingega ning seda on tõesti tulemustest näha. Ma ei oleks osanud isegi mitte oma peas midagi paremini või teisiti teha. :) image

Lisaks sellle, et olin uues rollis, ei uskunud ma, et ma kunagi sellist meiki-soengut kannan. Siiski otsustasin ennast usaldada Lenneli käte vahele ning lõpptulemus oli minu jaoks uudne ning esialgu kohekindlasti võõras. :) Etteruttavalt oligi see tegelikult lahe, et ta tõstis mu enda mugavusstsoonist välja, mida ma ilmselt ise niipea teinud ei oleks :)
(Rõivad ikka enda omad :D)


image

Ajaliselt läks meil paar tunnikest ning pildistamine oli sellest tegelikult üsna väike. Ka poseerimist ei ole vaja karta. Kairi jagab vägagi konkreetseid ja häid juhiseid, kuidas fotol kõige parem välja näha.
Meie läksime stuudiost maksimum paarikümne meetri kaugusele raudteejaama.


image
Lisaks kohapeal oldud ajale, asub Kairi hiljem tehtud pilte ka töötlema, et nende parimaid külgi rõhutada ja välja tuua soovitud efekti. Head silma ja maitset tal jagub. :) Kairi mitmekülgsust on tema facebooki fännileht täis. image
Lenneliga tuleb mul esimesena meelde LilyLolo ning seda ilmselt seetõttu, et tema kaudu selle mineraalkosmeetikat tootva firma avastasin.
Kõiki tooteid on võimalik näha Angelbeauty kodulehelt.

Siin on nimekiri kõikidest toodetest, mida Lenneli piltidel oleva meigi jaoks kasutas:
♥ Baaspuuder Blondie
♥ Viimistluspuuder Flawless Matte.
♥ Modelleerimiseks: viimistluspuuder Flawless Silk, Baaspuuder Cookie ja baaspuuder Hot Chocolate, põsepuna Clementine
♥Silmad: LilyLolo must pliiats, lauvärviduo Shrinking Violet, lauvärvid Deep Purple ja Orchid ripsmetušš
♥Huuled: French Flirt huulepulk ja Whisper huuleläige

Selleks korraks ongi minupoolt kõik.
Võtke kõik oma sõbrad ja lähedasemad kaasa ja ruttu-kähku õue pildistama! :)

Järgmise postituseni (kingituseni ;))!

Kelly

Kelly Treier, 18, Tartust, armastan moodi, naudin meigikunsti, raamatuid, muusikat ning fotograafiat ... minu blogist võib leida vastavasisulisi postitusi ning samuti seiku igapäevategemistest. Kontakt: kelly.treier@gmail.com

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kelly pildistama Kairi ja Lenneliga