EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // The Balm

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma olen enam kui kindel, et nii mõnegi oma eelmise elu elasin ma Ameerikas, sest peaaegu kõik, mis seda maad puudutab, tundub mulle vastapandamatu ja üliäge, alates Coca-Cola´st ja grillitud ribidest kuni kullakaevajatest pajatavate lugude, kauboide ja maailma lahedaima lõunaosariikide aktsendini välja. :) Ei ole siis ka imestada, et need imetoredad pin up tüdrukute ja muude lahedate retrohõnguliste piltidega kaunistatud  ja teravmeelsete nimedega U.S.A. brändi The Balm tooted mulle väga meeldivad ja kellele ei meeldiks - need ei näe mitte ainult vinged välja vaid on ka väga kvaliteetsed ja mõnusad kasutada. Aitäh BEAUTY PRO -le, kes mulle kolm toredat toodet testimiseks saatis.

Puuder oli mul juba eelnevalt kodus olemas ja ühines teistega selle arvustuse tarvis. :) p.s. Postitus on väga pildirohke, sest ma pressisin siia vahele ka imetoredaid Harry Ekman´i  ja Gil Elvgren´i pin up pildikesi, otsisin välja need kõige lustlikumad - pisikeste loomakestega, awww... Minu meelest sobivad siia imehästi. :)
  image
Sexy Mama puuder 17,90€ LINK image
Mõnusalt kerge, pisike, laheda kujundusega ja loodussõbralik papist karbike, mis on siiski väga vastupidav ning peidab endas ka peeglit - üks toredamaid pakendeid , mida olen kohanud. Sisu ei jää mitte üks põrm välisele kestale alla. Kuna tegu on hästi peene ja läbipaistva pulbriga, jääb see nahal täiesti märkamatu. Soovitangi pigem kasutada värvituid puudreid, neid ei ole mitte ainult lihtsam soetada, sest õige toonivaliku üle ei pea pead murdma, vaid need näevad nahal ka palju loomulikumad välja.
image Mulle meeldib, et Sexy Mama on hästi kerge ja õhkõrn, seda on lihtne hajutada ja nahale jääb see imeõhukese nähtamatu kihina. Ometigi on sellel väga head matistavad omadused - minu väga rasune nahk püsib sellega lausa mitu tundi matt. Ka juba läikima kippuvale nahale tupsutatauna jääb see ilus ja loomulik ega kogune inetult pooridesse/kortsudesse. Kui t-tsoon väga rasune, tuleks enne puuderdamist siiski see piirkond matistava paberi või õhukese salvrätiga üle tupsutada, siis on tulemus kindlasti veatu ja meik näeb päeva lõpuni kena välja. Minul läheb käiku juba teine karbike seda toodet, tõesti väärt kraam. Soovitan!
image
image

Daddy´s Girl huuleläige

image See ohtralt jojobaõli sisaldav huuleläige on küll veidi igavas pakendis, kui karp välja arvata, aga sisu on igati huvitav. Kui läbi tuubi vaatab meile otsa kärtsroosa sisu, siis huultele kandes saab selgeks, (tegelikult oleks pidanud see juba karbilt lugedes selge olema, aga kes see ikka tahab uskuda) et tegu on tooniandva läikega, mis annab läbikumava õrna ilusa värvi, sellise toreda veidi enda huulest tumedama mahlase roosaka tooni, igapäevaseks kandmiseks kui loodud. 
image Mulle meeldib, et see on hästi niisutav ega jäta huuli kleepuvaks - mõni läige ajab mind täitsa hulluks, kui juuksed tuule käes huulte külge kleepuvad, prrrrr... Püsivus on läikel keskmine, aga nii niisutava koostisega oleks rohkemat nõuda patt. See on üks nendest huuleläigetest, mis on hästi magusa kommilõhnaga, seda kandes on suus pidev kommi/nätsu maitse, maiasmokkadele peaks igati mokkamööda olema. Ma ei ütleks, et mu huuled on hiiglaslikud, aga mul kulus seitse aplikaatoritäit värvi, et need korralikult kaetud saaksid. Pisike ja värvi vähe haarav švammike on ka ainus miinus selle läike juures. Suureks plussiks aga on SPF 17 - huulte nahk on imeõhuke ja vajab päikese eest kaitset. Ärge unustage, et ka pilvise ilmaga jõuavad 80% päikesekiirtest maale ja kortsutavad ning kahjustavad meie nahka. Jah, mulle meeldib see huuleläige, aga kui mul on kiire ja vaja huuled ruttu läikima saada, siis ma arvatavasti otsustan mõne värvi lahkemalt välja andva tuubi kasuks. :)
image

image

 Mineraalidega lauvärv / Work Is Overrated

image

See on ainus lauvärv, mida ma hoian originaalkarbis, mis sest, et seda on niimoodi tülikas kasutada, see näeb lihtsalt nii lahe välja, et südant ei ole seda minema virutada. Nagu mineraaltooted ikka, on ka see pulber pakitud augukestega varustataud toosi, mis tekitab kasutades küll veidi segadust, aga kui asja rahulikult võtta, saab ilusti ilma suurema pudistamiseta hakkama. Pean ütlema, et toon, mis mulle proovimiseks saadeti, on hästi universaalne, seda annab kasutada nii lauvärvi kui ka highlighterina - tegu on armsa heleroosa hõbedaselt/kuldselt küütleva tooniga, mida koduleht iseloomustab kui roosa šampanja. Lauvärv on tõesti eriline - olenevalt valgusest ja vaatenurgast sillerdab see kord kuldselt kord hõbedaselt. 

image

Minu jaoks jääb see lauvärv igapäevaseks kasutamiseks veidi liiga pärlendavaks, aga mõnele pidulikumale õhtusele üritusele sobib see oivaliselt.  The Balm mineraallauvärve saab peale kanda nii kuivalt kui märjalt (pildil paremal), niiske pintsliga jääb tulemus veegi intensiivsem ja säravam. Mulle tundub, et märjana lööb rohkem välja just kuldne toon. Püsivus on tootel väga hea, primeriga seisab paigal terve päeva ega hakka pudisema või lauvakku kogunema. 

image

image

Ripsmetušš Tall, Dark & Handsome

image Kui Sinu tüüp on pikk, tõmmu ja nägus, siis haara sellest tuubist, sest oppaa, see tušš teeb täpselt seda, mida lubab - pikendab ripsmed taevani, muutes need sügavmustaks ilma neid tükki jätmata. Natuke kipuvad need küll üksteise külge kleepuma, ajan selle hästi lühikeste harjastega harja süüks, millega on raske ripsmeid läbi kammida. See on ka ainus viga, muus osas on kõik tipp-topp - värv püsib muutumatuna terve päeva, ei pudene ega määri silmaaluseid. Igapäevaseks kasutamiseks on see tušš minu jaoks ehk liigagi pikendav, pooldan pigem tihendavaid variante. Ma olen ripsmetuši ripsmetel pildistamises tõeline kobakäpp, ausõna, need nägid tavaelus palju paremad välja. :)
image

Mul ei ole kahjuks ripsmetuši lahedat karpi teile näidata, piiluge kindlasti The Balm´i  kodulehelt SIIT, väga šikk. :)
image

image

Veel mõned näited The Balm´i lahedatest pakenditest...

image image

Milliseid The Balm´i tooteid olete proovinud?

Millised on teie lemmikud?

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // The Balm