EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Challenge: Day 6

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Interesting is debatable, but here are my facts:
I speak English, German, a bit Finnish and my native language Estonian. I am born 2months earlier then I was supposed to. My mom's pet name for me was dung beetle when I was small, since I had really dark hair and dark brown eyes and a bit darker complexion. Cartoons I liked when I was about 5-7years old: Bugs Bunny, The Pink Panther, Tommy&Jerry. I had a crush on The Pink Panther. I ate my carrots like Bugs Bunny. I had lots of nightmares as a child that were continuously the same night from night. I got them after I saw some dead wolves (in real life). My hair grew crazy fast when I was little. I cut it short and in 6months it was long again.

I started putting on make up when I was 12 and it didn't really look bad at all, I was already doing the crease and lid color thing. I hated kinder garden as a 3year old and used to cry a lot when my mom dropped me off. After 2months I stopped going there. I had one super nice teacher at kinder garden who would hug me and let me sit in her lap, this was the only thing that calmed me down. She was a really nice lady, I didn't like teachers, she was the only one who I'd let pick me up and hug me. I was maybe 3years old when I discovered my moms red lipstick that was so pretty and it smelled like sweets, so I took a small off of it before putting it on my lips. I was 5years old when my mom bought me my very own red lipstick. I have been meaning to grow my hair long for about 10years, but always end up cutting it quite short. I color my hair often. My hair has been these extreme colors: bright orange, piss yellow, ombré blue and bright pink. I have my tonsils taken out and I woke up about 3-4times during full anesthesia and couldn't move at all, but understood what was happening. The painkillers worked though. I love to sleep. I spend lots of money on food. I think being mean is not being strong, I think being nice and kind is. I love tea. I'm impulsive in my feelings and words, but not usually in my actions. I have to plan things lot ahead. Like when I decide to visit my cousin I have to plan at least a week ahead or I feel nervous about it. I love animals. I love my dog(s) and cat. I like being alone and rearly ever do I get bored, there's always something to do. That's why I don't get it when people find it strange that I don't like to party and etc. I want to start making YouTube videos, but it's not the right time at the moment. I am mostly annoyed when people ask me my age and then are super annoyingly surprised at how old I am. Get over it! I used to hate pink color for years, but am quite fond of it now for lip and nail color. I didn't eat meat, eggs, fish for a year when I was 17. I think Winnie The Pooh and his friends are adorable and quite smart.

Ei oska öelda, kas on huvitav või mitte, aga siin on minu 30fakti:

Räägin inglise, saksa, natukene soome ning loomulikult eesti keelt. Olen sündinud 2 kuud enneaegsena. Mu ema kutsus mind sitasitikaks kui ma väike olin, sest mul olid tumedad juuksed, tumepruunid silmad ning jumegi oli kergelt tumedam. Multikad, mis mulle väikesena meeldisid, eeldan, et vanuses 5-7: Bugs Bunny, Roosa Panter, Tommy&Jerry. Olin Roosast Pantrist kergelt sissevõetud :D. Sõin porgandeid nagu Bugs Bunny neid sööb. Nägin väikesena väga palju õudusunenägusid, mis kordusid ööst öösse peale seda kui olin näinud paari surnut hunti (päris elus). Väiksena kasvasid mul juuksed väga ruttu. Lõikasin nad lühikeseks ning 6 kuu möödudes olid nad jälle pikad. Hakkasin make up-i kasutama 12aastaselt. Päris ausalt, ei näinud jube välja, kasutasin juba siis kahte tooni ning rõhutasin silmakoobast ja kasutasin heledamat tooni lau liikuval osal. Vihkasin väikesena lasteaeda ja nutsin kohutavalt kui mu ema mu sinna viis. Igal hommikul nii. Pärast kaht kuud enam ei läinud lasteaeda. Lasteaias oli mul aga üks supper mõnus ja armas kasvataja, kes mulle tõesti meeldis. Ta oli nii hea inimene. Mul on temast ainult positiivsed mälestused. Ainus võõras inimene, kellel ma lubasin end sülle võtta ja kallistada lohutuseks. Olin vist kolmene kui avastasin ema punase huulepulga, mis lõhnas nii hästi, natuke nagu komm. Otsustasin enne pealekandmist sealt pisikese tükikese ampsata. Olin viiene kui ema mulle mu päris oma ja esimese punase huulepulga ostis. Olen oma juukseid nüüdseks juba 10 aastat pikaks kasvatanud, aga ikka ja jälle lõikan nad lühikeseks. Värvin tihti oma juukseid. Mu juuksed on olnud sellist värvi: erk oranž, pissikollane, sinine ombré, roosa. Kui mul mandlid ära lõigati, siis ärkasin operatsiooni ajal umbes 3-4 korda ülesse ja sain toimuvast aru. Valu õnneks ei tundnud, sest valuvaigistid mõjusid. Ma armastan magada. Suur osa minu rahast läheb toidule. Ma arvan, et õel olemine ei ole tugevuse näitamine, vaid lahke olemine on tugevus. Ma armastan teed! Ma olen impulsiivne oma tunnetes ja sõnades, aga väga harva tegudes. Ma pean asju ette planeerima või ma tunnen end ebamugavalt. Nt külaskäike sugulasegi juurde planeerin nädal ette, et kõik sujuks. Ma armastan loomi, oma koeri ja kassi. Mulle meeldib üksi olla, Mul tuleb väga harva üksi olles igavus peale, alati leidub mingit teguvust, see on ka põhjus, miks ma ei saa aru, et inimesed ei mõista seda, et mulle ei meeldi pidutseda jne. Ma tahaksin hea meelega Youtube-i videosid teha, aga praegu pole veel õige aeg. Mind häirib see, kui inimesed mu vanust küsivad, sest enamjaolt on nad seda kuuldes nii üllatunud ja arvamusrohked. Vahest piisab tõesti lihtsalt noogutusest. Mulle ei meeldinud roos värv aastaid, aga nüüd olen selle suhtes täitsa sõbralik, juhul kui on tegu huultel või küüntel kasutatud tootega. Olin 17 kui ei söönud aasta otsa liha, kala ega muna. Minu arvates on Karupoeg Puhh ja ta sõbrad väga armsad ning kohati ka targad!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Challenge: Day 6