EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Most Worn This Week #7

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sel nädalal kasutasin aluskreemi asemel hoopis Maybelline Dream Pure BB kreemi, mis mulle möödunud suvel ei meeldinud, sest nägu jäi läikima. Kreem on suunatud rasusele nahatüübile. Avastasin selle nüüd uuesti, sest näonahk on muutunud kohati hirmus kuivakas. Mõnus ja kerge, katab väikesed värvierinevused ilusasti. Punetuste puhul tuleb eraldi peitekreemi kasutada, aga mina katan hetkel õhukese BB kreemi kihi omakorda õhukese jumestuskreemi kihiga. Hea meel kohe, et leidis ikka kasutust see toode!

 

 

This week I didn't use a primer, but my not so favorite from last summer- Maybelline Dream Pure BB in Light. I didn't like it last summer, because even though it is meant for oily skin, that I did have, it left me oily looking. Now my skin has become dry in some parts and this one works wonders for me. I love to apply it as a thin layer and top it off with foundation (also a thin layer). Gives me nice even complexion. So happy that I can use this one up!

 

Taas kasutusse leidis oma tee ka Biozelli argaaniaõliga eliksiir juustele. Mõnus magus kommilõhn, kergelt hapukas. meenutab barbarissi kommi. Läbipaistev paks õli. Pudelil on väga mugav pump, millest saab soovitud koguse endale käele pumbata. Minul ei ole see õli juukseid veel rasvaseks jätnud, vaid teeb nad mõnusalt siledaks ja annab ohtralt läiget.

 

Something that I discovered again was my Biozell Argan Oil Elixir for hair. I love the sweet and a bit sour candy scent. It is a thick clear oil and leaves my hair not greasy, but shiny and soft. The bottle has a pump so you can easly pump out the right amount for your hair.

 

Kulunud välimusega ja olekuga kabis on aga Rimmel Stay Matte puudri viimane lõpp. Olen varemal kaks karpi kasutanud ja ilmselt ostan ikka uue, kuigi vahepeal ostsin ka Bourjois puudri (meeldib too ka, aga Rimmeliga harjunud), mille ma aga olen kuskile käekotti kaotanud :). Tooniks on Transparent ja mimu arvates hea toon, mis ei ole tume ega hele, päris läbipaistev ta siiski ei ole, nagu nimest arvata võiks.

 

The round beaten up box is my Rimmel Stay Matte powder in the color Transparent. I love this one. I have used two of these up and this one will be the third. I did buy myself the Bourjois one and like it, but I think I'm going to buy this one again after it's done. The color is not really like a transparent one, it has color to it and suits my skin perfectly!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Most Worn This Week #7