EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Zen fresh bodyscrub

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

This bodyscrub caught my eye with it's bright and huge tube.There is 500g of product inside and it's heavy!:) This isn't your typical scrub.First it's the smell-it is so so so good! So fresh and strong. I can't get enought for it!:) The colour is very light  lime green and the texture is something that i have never seen before.It melts in your hands and there is no particules what so ever.It is like snow.Fluffy and soft:)

 

Antud kehakoorija püüdis mu pilku Koduekstras ja hetkel kusjuures on ta soodukaga.Vist on 3€ kui ma ei eksi.Igatahes jäi mulle silma see potsik.Nii suur ja  kirgas.Toodet sees lausa 500g!:) Tegu pole tavalise koorijaga,vähemalt mina pole ennem sellist näinud.Esiteks lõhn on nagu fantastiliselt hea-tugev värske lõhn,samas ka natuke magus. Värvus on hästi hele laimiroheline ja tekstuur on nagu lumi! Vähemalt see on esimene asi mis mul pähe tuleb.Ei mingeid terakesi,on kohev ja pehme:)

image
image
It doesn't feel hard on your skin and it leaves it super soft and the best part is that the smell is still there after you dryed yourself up.I really love this stuff.)

Kuna ta ei sisalda terakesi on ta koorimise käigus õrn ja jätab naha super pehmeks ja mis kõige parem-lõhn jääb alles isegi peale kuivatamist:) Väga viis toode igatahes!:)

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Review: Zen fresh bodyscrub