EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Recipe: Creamy salmon pasta

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

While I was living in Italy we ate pasta basically every day and it can be super delicios. My favorite pasta is with salmon because I don´t eat meat very often. We made usually salmon pasta when friends or family came to visit us, so almost once a week. Actually it´s not difficult or expensive, but everybody will love it!

 

Täna toon teieni enda lemmiku pasta retsepti! Itaalias elades oli pea iga päev vähemalt ühel toidukorral laual pasta ja seega tuli perenaistel olla leidlik, et sellst ei tüdineks. Kuna ma liha sõber eriti ei ole, siis sai minu suurimaks lemmikuks pasta lõhega, mida tegime veidi erilisematel õhtutel või kui sugulased/sõbrad külla tulid (ehk korra nädalas kohe kindlasti!) Tegelikult aga ei ole see roog üldse keeruline ega väga kallis, lõhe võib ka asendada muu kalaga, kuid sööjate mõminad on garanteeritud.

image
Sul läheb tarvis:
paras ports pastat
pakk lõhet
paar spl creme bonjour (mina kasutan tilli ja hapukurgiga)
100g vahukoort

Keeda pasta (soovitan penne või sedani pastat, kuna see hoiab kõige paremini kastet endas) soolases vees (Itaalias öeldi, et vesi peab olema nagu Vahemeri :)) al dente ehk veidi krõmpsuvaks. Ei ole midagi hullemat kui üle keenud pasta ning arvesta, et pasta imab hiljem ka koort endasse! Kurna pasta, kuid jäta veidi keemisvett poti põhja, see hoiab ära pasta kleepumise ning lisa hakitud lõhe, mõni spl creme bonjour´i ning vahukoor. Lase veidi podiseda ning serveeri kuumalt, võid peale riivida ka parmesani! Super lihtne, kuid väga maitsev!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Recipe: Creamy salmon pasta