EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Writing Challenge: Day 3

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

This time the challenges wants me to talk about my views on drugs and alcohol.  I am against drugs, it's as simple as that. Some people tell they only try this or that drug or use it just sometimes to relax. I think it is stupid to do this. Better keep away from that crap.

I also know that some drugs (talking about cannabis) can heal diseases, so I am so not against that and I think it is a shame that people have to die just so that medicine companies and world leaders could live a nice life in their castles. Shame, shame, shame that we have the cure for a disease that kills more and more people now days and we are not allowed to use the medicine!

 

Alcohol is bad too, but I'm not going to say that I don't drink it occasionally. A glass or two of vine, sparkling vine or cider is OK. I can say that it really has to be just one or two, since other ways I'll feel bad next morning.

Too much of alcohol makes people change too, and I have seen plenty of alcoholics. It is so sad how they live and how they are. It's sad that their only goal is to get the next drink.

I guess with alcohol it is less more :). I'm not against it, but it's dangerous ground probably too. Not good for health. I remember that my dad got a booklet once from his doctor about cholesterol and there was written that most french men don't have high cholesterol, but they do have a high percentage of liver damage... there you'll go...

This kind of understanding about alcohol has come now later in life, my opinion about drugs has always been the same.

Tänane postitus näeb ette, et panen oma suhtumise narkootikumidesse ja alkoholi kirja. Ütlen kohe ,et narkootikumide vastu olen ma täiesti. Ei saa aru ka neist, kes arvavad, et on lahe korra proovida selliseid asju. Pole mõtet tulega mängida. Alati nii arvanud narkootikumide suhtes.

Kanep võiks aga olla näiteks lubatud ravim ühe vägagi laialdaselt levinud haiguse vastu. Kurb, et paljud inimesed surevad sellesse, kuigi meil on ravim olemas. Nõme, et looduslik ravim (kanep) ei ole lubatud lihtsalt selleks, et ravimifirmad ja maailmaliidrid saaksid selle haiguse arvelt rikastuda.

Alkoholi vastu ma ei ole, aga samas ma saan aru, et seegi pole tegelikult üldse mitte hea. Üks-kaks klaasi veini, siidrit või vahuveini on näiteks minu arvates aeg ajalt täiesti OK, aga rohkem on juba paha. Muidugi jah, selle tarkuseni olen jõudnud nüüd hilisemas elus. 

Alkoholiga seoses meenus ka seik kui mu isa sai arstilt voldiku, kus oli info kolesterooli kohta. Nimelt seisis seal, et Prantsusmaa meestel enamuses ei ole probleemi kõrge kolesteroolitasemega, küll aga on paljudel probleeme maksakahjustustega. Hmmm...

 

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Writing Challenge: Day 3