EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hey! :)

See nädal sai läbi minu kolmas nädal Tartus, mis tähendab seda, et mulle on jäänud ainult viis nädalat veel.Kõik läheb mul väga hästi, kogemusi/oskuseid olen päris palju juurde saanud ja selle üle on mul tohutult hea meel.

See nädal avastasin ma Tartust väga hea kiirtoidu söögikoha, selleks on Fasters, no nii head burgerit pole ma veel kusagilt saanud mis oleks nii pungil nännist ja nii hea raha eest kätte saadav(kõigest 2.50€ saab šašlõki burgeri).Seal vahel on tomat, kurk, sibul, šašlõki viilud/tükid, kaste.

 

Nädala alguses tekkis seal tohutult suur kevade tunne, kuid see kadus niipea kui hakkas Neljapäeval(või Kolmapäeval) lund sadama ja tõmbus natukene külmemaks ära, et see kevad tunne siiski püsima jääks hoolitses ilmataat selle eest, et koju tulles ilm soojem oleks ja tunne kestma jääks :D.Nimelt on meil siin Lääne-virumaal tänase prognoosi kohaselt lausa 2 kraadi sooja :).Hommikul väljas käies sai isegi paari koha pealt lund natukene õhemaks kraapida, et näha kas krookused hakkavad ennast juba välja koogutama aga nii kaugele ma oma lume kraapimisega ei jõudnud, sest ennem hakkasid käed külmetama.

Oma aega viidan ma mööda Tartu tänavaid ja armsaid kohakesi jalutades(ma lihtsalt jumaldan jalutamist).Neljapäeval otsustasin õhtul hilja, et võiks jalutama minna(mulle meeldivad lennu mõtted, mõttes mis järsku pähe tulevad ja sina lihtsalt viid need kohe täide), nii saigi käidud ühel pisikesel ringil.Kõigepealt jalutasin mööda emajõe kallast ja imetlesin parte kes emajõel jää peal tukastasid, seejärel jõudsin raekoja platsile ja imetlesin neid siniseid tulesid mis sinna maha kivide vahele on pandud.Mis mulle eriti meeldisid olid need laterna moodi valgustuspostid, nii armsad :).Nädala alguses oli seal veel üks jääst(vist) hobune kes muutis pimedas värvi(sinine, punane jms.) aga kahjuks oli ta Neljapäeval juba minema viidud.

Selle kuu lõpus on mul üks sünnipäevaline(kallis vanaema), kellele tuleb kingitust hakata otsima(paras pead murdev teema).Plaanis on ise valmistada selleks puhuks üks tort, eks vaatab mis välja kukub :)

image  

Minu meelest väga armsad, vahepeal midagi teistsugust neile tavalistele tänavavalgustuspostidele.
image

Päevasel ajal saab väga tihti mööda emajõe kallast jalutatud ja siis on neid tüüpe koguaeg näha :)

Reedel koju tulles sai muidugi sõidetud see jube pikk ja tüütu teekond taaskord, kahjuks olin ma ennem veel nohu ja köha ka kinni püüdnud ja tänu nendele ei olnud see sõit just kõige kiiremini mööduv(õnneks sain ma istuda, sest eelmine Reede sain ma tunda rõõmu seismisest).Vahepeal juhtus selline pisike vahejuhtum, et üks väike poiss läks wc-sse aga pärast ei osanud ta enam sealt mingi väega välja tulla, sest ta lihtsalt ei saanud aru kuidas see uks lahti tuleb.Küll nägi isa vaeva, et lapsele ära seletada kuidas selle ukse lahti saab, ning lõpuks pika vaevaga sai laps siiski wc-st välja.Mis mind mõtlema pani selle loo juures oli see, et rahvale kes seal rongis olid tegi see tohutult suurt nalja, võib-olla tõesti oli naljakas aga mina lihtsalt mõtlesin tol hetkel sellele kuidas see väike poiss ennast seal väikses ruumis tunda võis ja kui paanikas ta oli, sest ta ju lausa nuttis aga see selleks :)


Hetkel on kõik ja palju päikest teile sinna :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life