EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today´s Eye Shadow Kit by Jane Iredale

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I have two sets of eye shadows from Jane Iredale, one of them I use in daily basis, second is for evening make-up.

My everyday eye shadow kit is called Daytime and includes 5 different colors from dark black to light ones. I like very much that colors are matt which allows to create very delicate and slightly noticeable daily make-up. Color Oyster, the lightest one, is also helpful for highlighting. My two favorite colors from this set are Oyster and Cappucino which I use every day.

 

***

Minu igapäevane lauvärvikomplekt on pärit Jane Iredale´lt ning kannab nime Daytime. Kasutan seda tõesti iga päev ning peamiselt kahte tooni: Oyster laugudele ja Cappucino kulmuluule sügavuse/varjustuse loomiseks. Eriti meeldib mulle, et värvid on matid, sest sädelevana tööle ilmuda pole just päris see, mida tahaks :)

1

Second eye shadow kit is for smoky eyes called Smoke Gets In Your Eyes and includes little bit more darker colors than my daily kit. Actually I have used it only several times as my skills with creating smoky eyes are not very high. Black and golden tone from this set include lots of glitter, other colors are more modest and include very little shine. So it´s definitely more evening kit than daily one.

***

Minu nö pidude lauvärvikomplekt kannab nime Smoke Gets In Your Eyes ning tunnistan ausalt, et see seisab mul kapis ning kasutanud olen seda vaid 2 korda. Mul lihtsalt puuduvad oskused suitsusilma tegemiseks ja tunnen end julgemalt neutraalsemate värvidega ringikäimisel ning nii see palett mul kapis seisab. Imeilus ja häbematult vähe rakendust leidev. Ehk peaks sellele üldse uue omaniku leidma…. Kui oled huviline, anna kommentaarides märku :)

Jane Iredale Smoke Gets in to your Eyes eyeshadow kit

Jane Iredale Smoke Gets in to your Eyes eyeshadow kit

Both palettes include soft brush with natural hair which allows good blending but is still quite small for whole work that needs to be done. 

***

Mõlemad lauvärvikomplektid sisaldavad naturaalsetest karvadest pintslit, millega on päris hea hajutada, kuid ta on paraku nii väike, et kogu töö tegemiseks läheb ikka teisi abivahendeid ka vaja.

Jane Iredale eyeshadow kit soft brush

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today´s Eye Shadow Kit by Jane Iredale