EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Empties #8

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Otsustasin, et ei oota kuniks terve suur kast tühje pudeleid täis saab, vaid teen selle postituse juba praegu ära. Tühjaks olen kasutanud viimasel ajal neli toodet- täitsa hea number postituse kirjutamiseks!

I decided not to wait till I have a huge box full of empties and that's why I'm only writing about four empty products today.  I think it is also a much better number so the post won't be too long to read!

 


Alustan Nivea duššigeelist Double Effect Shower & Shave, mis oli väga mõnusa lillelise lõhnaga, aga mitte ülepakkuvalt. Väidetavalt sobib see ka raseerimiseks, kuid seda ma ei ütleks, sest vaht, mille geel moodustab ei ole kerge ja tihe, pigem ikka täiesti tavaline duššigeelivaht. Ühesõnaga, ei niisuta, vaid peseb ja kergelt kuivatab. Lahendamaks seda lisasin duššigeelile Green Nature kehaõlisid, mis andsid nahale niisutust. Uuesti ei ostaks seda toodet.

Nivea Double Effect Shower & Shave gel is supposed to be suitable to shower and also shave. I can't really say that it is a nice gel to shave your legs, since the foam is not thick and soft. It is also drying, so I needed to add my Green Nature body oil to the foam. The scent was nice and flowery. I would not buy it again though.


GOSH Velvet Touch Foundation Primer on mõnus ja niisutav meigialuskreem. Sobib minu kombineeritud nahale väga hästi, jumestuskreemi on hea ja kerge selle peale kanda. Päris terve päeva küll meik ei püsi matt alati, aga see oleneb ka sellest, kas olen puudriga värskendanud nägu või ei. Ühtlasi mängib rolli ka aastaaeg, külmal ajal ei muutu nägu rasuseks, aga suvel on õhtuks nina kergelt läikiv. Lõhn ei ole sellel tootel meeldiv, kuid sellega harjub ära. Ostaksin uuesti.

I really like this GOSH Velvet Touch Foundation Primer, it is a lovely moisturising primer. I have combination skin and it suits me. I have to admit that it will not keep my skin shine free all day long, in the evening I do have bit oils coming through, but when I apply powder it's OK. Also the shine thing depends if it is summer, when I'm more oily, or winter when my skin is more dry. The scent is not nice, but I got used to it. I would buy this one again.

 

L'Oréal Voluminous x5 Extra Black ripsmetušš on mu absoluutne lemmik, olen seda ilmselt ikka oma 20tuubi elujooksul kasutanud. Kasutan ka edaspidi. Aeg ajalt proovin miskit uut, aga alati pöördun tagasi selle tušši poole. Lihtsalt täielik lemmik. Kindlasti ostan uue. Tegelikult oli mul peale seda tuubi juba uus ootamas, mida ma nüüd ka usinalt kasutan. Üldiselt kestab mul see tušš nii 2-3kuud. Olen sellest ka lähemalt kirjutanud SIIN.

L'Oréal Voluminous x5 Extra Black mascara is a absolute favorite of mine. I have probably used about 20tubes of this during my life. I will continue using it! I do try something new every once in a while, but always return to this, since it is just that good! A tube of this lasts me about 2-3months. I have written more about it HERE.

 

Viimasena kirjutan GN (Green Nature) Tahiti monoikreemist, mille sain Green Naturilt testimiseks, mul on tegelikult veel ka selle kreemi ihupiima versioon. Kreem on piisavalt paks, aga mitte tüüpilise kreemi paksusega. Alguses tundus, et seeo n rohkem ihupiim ja kaob liiga kiirelt naha sisse ära. Mulle aga meeldib, et sellest jääb õhkõrn kiht õlisid naha pinnale, millega näiteks suvel saab luua väga kena kuma nahale. Annab jalgadele selle Hollywoodi kuma. Lõhn on jumalik, selline lillelõhn (monoi üli koosneb kookosõlist ja tiaré lille õlist) kerge magusa kookosega segatult. Väga mõnus toode ja selle ostaksin kindlasti endale ka ise!

Last but not least, GN (Green Nature) Tahiti monoi cream I got for testing from Green Nature. I actually also have the body lotion version of this. The cream is thick enough, but not as thick as a cream. At first it seemed that it's going to get absorbed too quickly, but not really. There is a fine oil film left on the skin, that I happen to like, since it gives moisture to my skin during the day. Also it give you the Hollywood like glow, so nice in the summer for the legs! I love the scent of it, a nice flowery and sweet coconut scent (monoi oil is made from coconut oil where tiaré flowers are being soaked)! I would buy this for myself!

 

Need olid siis seekordsed tühjad potsikud!

These are the empties for this time!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Empties #8