EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Valentine´s Day gift idea for her and him!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Valentine´s Day is almost here and you still have no idea how to surprise your girlfriend, mom or best friend? Well I try to help you out and here are some of the ideas... and actually we should remember loved ones more often, not just on that day only.I think that every woman appreciates little things most, so fresh flowers and nice box of candies are always sure choice. We, women, love to take care of ourselves so beautiful nailpolish, sweet lipstick or body lotion are always welcome.

Also we would like to feel good at home as well, so lovely cup for good tea, candle with good scent, slippers or a pair of girly socks will definitely put a smile on her face. Phonecover or some bling-bling(or less bling, first try to find out what she prefers!) for her ears/neck/arm is good idea as well, usually every girl like to have some pretty or unique detail. Sõbrapäev on kohe kohal ja kui sul pole veel ideid oma sõbranna, õe, tüdruksõbra või ema üllatamiseks, siis jagan teiega oma ideid... ning tegelikult peaksime enda lähedasi pidama meeles hoopis tihedamini kui vaid sel päeval.


Arvan, et pea iga naine hindab väikseid asju kõige enam, seega on värsked lilled ja kaunis karp šokolaadi alati kindel valik. Meie, naised, armastame enda eest hoolitseda ja silmapaistev küünelakk, ilus huulepulk või kehakreem kulub meil alati marjaks ära. Lisaks soovime end hästi tunda kodus, seega vahva tass, lõhnav küünal, soojad sussid või armsad sokid toovad meile kindlasti naeratuse suule. Telefonikorpus või mõni bling-bling (või vähem bling, kindlasti püüa eelnevalt välja uurida, milliseid ehteid ta eelistab!) on samuti hea idee, üldiselt hindab iga neiu kauneid ja omapäraseid detaile!

image


Usually it seems to be more difficult to get presents for him, because usually every men prefers practical things, so you have to figure out what he needs or likes. I tried to make a list about "safe" things, I quess every man could use at least some of the things from here. 

Most of them don´t like to shop or over-think about creams and stuff, so girls can help them out. Funny T-shirt, classical scarf, comfy sneakers or underwear is always a good idea. You have heard that the way to his heart is through stomach? Take advantage of that and prepare a nice breakfast/dinner with nice cup of coffee or bring good wine/unique beer for him, he will appreciate that. Also more practical things such as razor, some cream or lotion, headphones, phonecover or chic sunglasseswill make him feel happy to have you.

Tavaliselt tundub miskipärast kinkide tegemine meessoost isikule alati veidi keerulisem, kuna nemad eelistavad ikka praktilisi asju, seega tuleb teha eeltööd ja uurida, millised on mehe soovid või vajadused. Üritasin lisada siia nö. kindlad valikud, usun, et iga mehe jaoks leidub siin midagi.

Väga vähesed mehed käivad meeleldi poodides kolamas ja endale kreeme-potsikuid otsimas, seega saame meie naistena siin neid aidata. Vahva t-särk, klassikaline sall, mugavad tennised või pesu kulub alati mehel ära. Kindlasti olete kõik kuulnud, et tee mehe südamesse käib kõhu kaudu? Kasutage seda ära ja valmistage üks mõnus hommiku- või õhtusöök koos kohvitassiga või kinkige hea vein või eriline õlu, ta kindlasti hindab seda kõrgelt! Alati sobivad ka praktilisemad asjad nagu raseerija, vajalik kreem, kõrvaklapid, telefonikorpus või päikseprillid, ta on kindlasti rõõmus, et just sina tal olemas oled!

Take care of people you love!
Hoidkem üksteist!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Valentine´s Day gift idea for her and him!